Billede: Skal du være med? (Glad pige og mand)
Velkommen fra Forsikringsguiden

Vil du være med?

Vi kan desværre ikke medtage dine oplysninger fra Forsikringsguiden, men vi skal nok hjælpe dig videre, vi skal blot vide hvem du er.

Bestil et uforpligtende tilbud

3 gode grunde til at vælge TJM Forsikring

En del af fællesskabet og gode fordele
Som kunde hos TJM Forsikring får du adgang til mere end bare forsikringer. Der er fx mulighed for at leje ferieboliger og du kan få gode råd om bolig vedligehold eller hjælp ved ID-tyveri.
Du får din egen rådgiver
Hos os får du tildelt en personlig rådgiver, vi kalder det en forsikringstillidsmand. De arbejder til daglig i de samme organisationer som vores kunder, men arbejder deltid som rådgiver hos os.
Du kan få bonus
Hvis du har forsikringer hos os, er du automatisk medlem af TryghedsGruppen. TryghedsGruppen er hovedejer af Tryg og de har udbetalt bonus til alle medlemmer de sidste par år.

Ofte stillede spørgsmål

 
På Forsikringsguiden står der "Kun for medlemmer" - hvad betyder det?

For at blive kunde hos os, skal du være medlem af en faglig organisation, som vi samarbejder med, eller du skal være voksent barn af et medlem, som er kunde. Du bliver en del af en lukket kundekreds, og får adgang til gode priser og særlige fordele.

Jeg er i familie med en TJM-kunde, kan jeg også blive forsikret?
Hvis du er barn af et medlem (som har aktive forsikringer), kan du også blive kunde hos os. Men vi kan altså ikke tilbyde forsikring til andre familie-relationer, som fx søskende eller forældre.

Har I andre forsikringer end dem Forsikringsguiden viser?
Ja, vi tilbyder de fleste private forsikringer. Du kan se og læse mere om de forskellige forsikringer her.

Hvordan får jeg et tilbud tilsendt?
Du skal bare udfylde dine kontakt oplysninger her.