Bedst i test på fritidshus
Vinder forbrugertest

Vores fritidshusforsikring vinder Bedst i test 2024

Forbrugerrådet Tænk har netop kåret TJM Forsikrings fritidshusforsikring som Bedst i test. Du får dermed den bedste forsikring til dit feriehus, fritidshus, kolonihavehus eller sommerhus hos os.

Få den bedste fritidshusforsikring

TJM Forsikring vinder Bedst i test

Vi er meget stolte over at kunne fortælle at TJM Forsikrings fritidshusforsikring netop er blevet kåret som Bedst i test af Forbrugerrådet Tænk.

 

TJM Forsikring er testvinder og tildeles et "Bedst i test". TJM har de billigste priser uden samlerabat.

- Forbrugerrådet Tænk

 

Forbrugerrådet Tænk har gennemtestet i alt 12 forsikringsselskabers fritidshusforsikringer ud fra 10 forskellige sommerhuse fordelt over hele landet i vidt forskellige prisklasser. De 10 cases, der anvendes i testen, er udvalgt således, at de tilsammen giver et billede af prisen for den almindelige forbruger, som ejer et almindeligt fritidshus.

De har bl.a. testet fritidshusforsikringerne på pris, selvrisiko, dækninger og kundetilfredshed.

Heraf er TJM Forsikrings fritidshusforsikring blevet bedømt som Bedst i test. Forbrugerrådet Tænk begrunder det med, at vi i TJM Forsikring kan tilbyde markedets billigste fritidshusforsikring og med en god dækning. Særligt fremhæver Tænk, at vi har en rigtig god dækning på rådskader.

Har du endnu ikke fritidshusforsikring hos os?

Beregn din pris i dag

 

Vi er stolte over, at det endnu engang bekræfter, at medlemmerne i de faglige organisationer, vi samarbejder med, har (adgang til) Danmarks bedste forsikringer.

Sammenhold betaler sig.

Forsikringspakken

Det betaler sig at samle dine forsikringer

TJM Forsikring vinder også Bedst i test på den samlede forsikringspakke. De fleste husstande har en Bil-, Hus-, Indbo- og Ulykkesforsikring. Disse forsikringer kalder vi for den samlede forsikringspakke. Forbrugerrådet Tænk har også kåret vores samlede forsikringspakke som Bedst i test, da du får den billigst med solide dækninger hos os - selv uden samlerabat.

Læs mere om at samle dine forsikringer hos os

Se, hvad vores kunder siger

Tre gode grunde til at vælge fritidshusforsikringen

Beregn din pris
Valgfri selvrisiko
Du kan vælge fritidshusforsikringen med eller uden selvrisiko. Den selvrisiko, du vælger, gælder alle skader – undtagen glas- og sanitetsskader, som altid har 0 kr. i selvrisiko. Selvrisiko betyder, at du selv betaler en del af skaden – resten betaler vi.
Dit fritidshus er dækket ved storm og vejrskader
Fritidshusforsikringen dækker fx hvis fritidshuset beskadiges under en storm eller et skybrud - eller hvis du en vinter er ude for frostsprængning i rør og el-installationer.
Dine ting er også sikrede
Vælger du dækningen indboforsikring til fritidshusforsikringen, er dine ting inde i fritidshuset også dækket ved brand, tyveri, el- og vandskade.