Katteforsikring (foto)

Få din pris på 20 sekunder

Forsikring

Få den bedste katteforsikring til din bløde ven

Få en god og billig katteforsikringen, der dækker hvis din kat bliver syg eller kommer til skade. Har du din kat med på rejser, kan du vælge at få dækket dyrlægebehandlinger i udlandet.

Beregn katteforsikring pris

Tre gode grunde til at vælge katteforsikringen

Alle katte er velkomne
Din kat kan blive forsikret uanset race og alder. Du kan beholde forsikringen hele din kats liv.
Tilpas særligt til din kat
Alt efter behov kan du vælge flere ekstra dækninger. Så behøver økonomi ikke stå i vejen for, at din kat får den rigtige behandling.
Få din kat passet
Hvem passer din kat, hvis du kommer på hospitalet? Med dækningen Pasning kan du få dækket udgifterne til dyrepension eller privat pasning, indtil du er rask.

Vælg den pakke, der passer til dit behov

Katteforsikringen kommer i 3 pakker, som dækker din kats og dit behov i hverdagen, hvis der er brug for hjælp eller uheldet er ude. Du kan også vælge frit at sammensætte din forsikring. Sygdom og Ulykke er altid inkluderet, og du kan altid forsikre din kat, uanset alder.

 

Udvidet

Basis

Den bedste katteforsikring

Det er kun ca. 3% af danske huskatte, som er forsikrede. Men de små kræ udsætter sig selv for farer både om dagen, men især også om natten, når den er ude og udforske verden.

Du kan få hjælp til de skader, din kat kan komme hjem med. Med den bedste katteforsikring vælger du selv, hvor meget du vil dække din kat. Har du en meget aktiv og uheldig kat, er det en god ide at købe flere dækninger.

Den bedste katteforsikring dækker som minimum sygdom og ulykke. Køber du forsikring af kat hos os, kan du være sikker på, at vi har sygdom og ulykke med – det er nemlig en del af basisdækningen.

Køb katteforsikring online

Undgå dyre dyrelægeregninger

Dyrelægeregninger bliver ofte dyre... få en god katteforsikring, der dækker udgifter til dyrlæge, hvis din kat bliver syg eller kommer til skade, fx hvis den brækker et ben.

Med en katteforsikring er du sikker på, at katten får den behandling, som den fortjener – uden at du behøver tænke på økonomien.

Kat

Dyrlægehjælp til din pelsede ven

Når du har en katteforsikring hos os, får du gratis dyrlægehjælp, hvis du er forsikret mod "Sygdom og ulykke". Dyrlægen giver online hjælp over telefonen og kan bl.a. vurdere, om I skal tage videre på hospitalet.

Få katteforsikring inkl. gratis dyrlægehjælp

Katteforsikringens pris

Prisen på en katteforsikring afhænger af mange ting, men her i TJM får du den til en meget attraktiv pris.

Når du ser på, hvad en katteforsikring koster, skal du huske at sammenligne på andet end pris.

 • Dækker forsikringen hele kattens liv? Det gør den hos os.
   
 • Kan alle aldre blive forsikrede? I TJM forsikrer vi alle aldersgrupper.
   
 • Gælder forsikringen både for huskatte og racekatte? Det gør den hos os.
   
 • Følger der services med ud over skadeerstatninger? Hos os får du gratis dyrlægekonsultationer.

Beregn pris

Spørgsmål og svar

Hvor meget skal jeg selv betale ved sygdom eller ulykke?

Selvrisiko

Selvrisikoen er den del, du selv betaler, hvis du får erstatning ved en sygdom eller ulykke. Vi tilbyder 3 forskellige selvrisikobeløb: 908 kr., 1.453 kr. eller 2.108 kr. Du betaler selvrisiko for hver gang, du begynder en ny behandlingsperiode af en sygdom eller et ulykkestilfælde. En behandlingsperiode kan vare op til 120 dage.

Der er ingen selvrisiko på:

 • Medicin under dækningen Tænder og Medicin.
 • Fysisk behandling og genoptræning under dækningen Fysisk Behandling m.v.
 • Pasning
 • Livdækning

Køber du dækningen Sygdom og Ulykke til din kat, efter at den er fyldt 8 år, skal du vælge en selvrisiko – det vil sige det beløb, du selv betaler ved en skade – på mindst 1.453 kr.

Egenandel

Når selvrisikoen er fratrukket, betaler du en egenandel på 10 % af de resterende dyrlægeudgifter i behandlingsforløbet.

Der er ingen egenandel på:

 • Livdækning
Er der 30 dages karens på sygdom ved selskabsskifte?

Hvis din kat er sygeforsikret i et andet selskab helt frem til den dato, hvor TJM Forsikring overtager forsikringen, så dækker din forsikring hos os fra første dag.

Du skal dog være opmærksom på, at karenstiden altid gælder for Allergi m.v. (afsnit 6.9), Tænder og Medicin (afsnit 7.3) og behandling med guldimplantat under Fysisk Behandling m.v. (afsnit 7.4).  Se afsnit 6.9, 7.3 og 7.4 i forsikringsbetingelserne. Karenstid vil sige, at forsikringen ikke dækker sygdomme, der opstår 30 dage, fra forsikringen træder i kraft.

Skal I se dyrlægeattest ved forsikring af 9 år gammel kat?

Nej, det er ikke nødvendigt. Når du køber forsikring til en kat, som er fyldt 8 år, skal du dog vælge en selvrisiko – det vil sige det beløb, du selv betaler ved en skade – på mindst 1.453 kr.

Forsikringen dækker ikke udgifter til behandling af det, din kat eventuelt fejler i forvejen, dvs. sygdomme og lidelser, der er opstået eller har været symptomgivende, før dækningen er trådt i kraft i TJM Forsikring. Du kan beholde forsikringen, så længe din kat lever. Kun Livdækning ophører på grund af alder, nemlig ved første fornyelsesdato, efter at katten er fyldt 13 år.

Hvornår kan jeg forsikre en kattekilling?

Du kan købe Sygdom og Ulykke og andre dækninger, som kan træde i kraft tidligst den dato, din killing fylder 8 uger.

Særligt for killinger

Hvis du køber disse dækninger, inden din kat fylder 4 måneder, har du disse fordele:

 • Sygdom og Ulykke: Der er ingen karenstid på sygdom. Det vil sige, at du kan få udbetalt evt. dækning fra den dag, forsikringen træder i kraft.
 • Tænder og Medicin: Dækker også korrektion af forkert bid/tandstillingsfejl, udtrækning af tilbageholdte mælketænder og behandling af mælketænder, der knækker.
Hvordan er min kat sikret ved rejse i udlandet?
Hvordan er jeg dækket, hvis jeg bliver indlagt på hospital i udlandet og får brug for at få min kat sendt hjem eller passet på dyrepension?

I denne situation er det din rejseforsikring i TJM Forsikring, der løser problemet. Hvis du bliver indlagt på hospitalet i udlandet, tager vi hånd om både din bagage og din kat. Dvs. vi sørger for opbevaring af bagagen, pasning af katten og evt. hjemtransport.

Dækningen Med på Rejse til katteforsikringen dækker udgifter til dyrlægebehandling, hvis din kat bliver akut syg eller kommer til skade på rejsen. Med på Rejse dækker også forlænget rejseophold, dvs. hotelovernatning til dig, hvis katten er indlagt ud over din planlagte rejseperiode eller er for syg til at kunne transporteres.

Vi anbefaler derfor både en rejseforsikring og en katteforsikring med dækningen Med på Rejse til dig, der ønsker at tage din kat med på ferie uden for Danmark.

Betingelser og fakta

Betingelserne her på siden er vores nyeste version, som vi bruger ved oprettelse af nye forsikringer. På din forsikringsaftale står et nummer på 3 cifre og et bogstav. Dette angiver det specifikke sæt forsikringsbetingelser. Tidligere versioner finder du i vores arkiv.

glade mænd til fodbold

Vores forsikringer vinder Bedst i Test

Flere af vores forsikringer er blevet kåret som Bedst i Test af Forbrugerrådet Tænk. Vi kan tilbyde nogle af markedets laveste priser og stærkeste dækninger.

Se, hvilke forsikringer der er kåret som Bedst i Test