Glade kunder
Tilbud til medlemmer

Attraktive forsikringer til HK-medlemmer ansat i Københavns kommune

Når du er medlem af HK og ansat i Københavns kommune kan du og din familie blive en del af vores forsikringsfællesskab. Vi tilbyder alle de forsikringer, du har brug for som privatperson - hele livet igennem. Tilbuddet gælder også dine voksne børn, selvom de ikke bor hjemme længere.

Tre gode grunde til at vælge TJM Forsikring

Beregn pris
Høj kundetilfredshed
Vi har nogle af Danmarks mest tilfredse forsikringskunder.
Fokus på det, der giver værdi for dig
Moderne, fleksible forsikringer til den lavest mulige pris, attraktive kundefordele, personlig betjening af din lokale forsikringstillidsmand og hurtig skadebehandling, hvis uheldet er ude.
Alle kan få bonus
Med forsikringer hos os er du automatisk medlem af TryghedsGruppen, der er hovedejer af Tryg og står bag TrygFonden. det giver dig flere fordele, bl.a. en årlig bonus - uanset skader.

I TJM Forsikring gør vi tingene lidt anderledes

 

TJM Forsikring bygger på et stærkt og tæt fællesskab mellem faglige organisationer, der ønsker at tilbyde medlemmer og deres familier attraktive forsikringer.

Lukket kundekreds betyder fordele for dig

Den lukkede kundekreds betyder lave omkostninger til salg og administration. Derfor kan vi koncentrere kræfterne om høj service, hurtig skadebehandling og attraktive forsikringer til konkurrencedygtige priser.

Grundig rådgivning sikrer, at du er dækket efter dine behov

Vi lægger stor vægt på, at dine forsikringer dækker dine behov netop dér, hvor du er i livet. Derfor har du din egen lokale forsikringstillidsmand, som du altid kan spørge til råds, og som kan hjælpe med at justere dine dækninger i takt med, at dine behov ændrer sig, fx hvis du køber hus eller bil, får børn eller går på pension. Forsikringstillidsmanden er din garant for, at du hverken er over- eller underforsikret.

Ejet og af faglige organisationer - til gavn for medlemmerne

TJM Forsikring har rødder i et mere end 80 år gammelt fællesskab mellem tjenestemænd. I dag skal du ikke længere være tjenestemand for at blive kunde, men vores grundlag er stadig samarbejde med en lang række faglige organisationer.

TJM Forsikring har således ingen aktionærer, der skal tilgode ses. Et eventuelt overskud går tilbage til vores samarbejdsorganisationer, hvor det kan bruges til gavn for medlemmerne, fx til medlemsarrangementer, ferieboliger mv.

Vi samarbejder med Tryg, Danmarks største forsikringsselskab. Det solide bagland betyder økonomisk sikkerhed og udvikling af de mest moderne og fleksible forsikringer.

Få adgang til ferieboliger

Som noget helt unikt giver dine forsikringer dig adgang til attraktive ferieboliger:

HK Københavnerbestyrelsens egne ferieboliger.

Book her

Interesseforeningens ferieboliger i Blåvand, Skagen og Prag.

Book her

Gør dine voksne børn en tjeneste

Når du er HK-medlem, ansat i Københavns kommune og kunde i TJM Forsikring, kan dine voksne børn også blive kunder i TJM Forsikring. De bliver forsikret på samme fordelagtige vilkår som dig selv og med samme gode priser og adgang til attraktive fordele.

Send link