Ung flytter hjemmefra
MIT TJM

Forsikring, når unge flytter hjemmefra

Det er stort at flytte hjemmefra, og der er mange praktiske ting at have styr på - herunder hvilke forsikringer du bør have. Her får du gode råd om forsikring til unge, der flytter hjemmefra.

Børn er dækket til de bliver 21 år

Har dine forældre en indboforsikring hos os? I TJM Forsikring er du dækket af dine forældres indboforsikring, indtil du fylder 21 år. Det gælder, mens du bor hjemme, men det gælder også, hvis du flytter hjemmefra.

Forsikringen dækker, hvis:

 • Du bor alene
 • Er under 21 år
 • Ikke har børn selv

Opfylder du ikke disse krav, kan du købe en indboforsikring til dig selv. Vi har flere muligheder til unge med TJM Ung, hvor du – hvis du er under 30 år – kan blive godt forsikret.

Læs mere om TJM Ung her

Vidste du, at børn kan blive kunder i TJM Forsikring?

Det er jo ikke alle, der kan blive kunde i TJM Forsikring. Men fordi din forælder er kunde, så kan du faktisk også komme med i det gode selskab.

Se tilbuddet til børn af TJM kunder

Hvilke forsikringer skal man have, når man flytter hjemmefra?

Hvilke forsikringer du bør have, når du flytter hjemmefra afhænger af dit behov, og hvor du er i livet.

Flytter du fx i hus eller lejlighed? Har du hund? Flytter du alene eller sammen med en kæreste, ven eller veninde? Eller er du single og elsker at rejse? Tag fat i en forsikringstillidsmand ved at bestille et forsikringstjek, der kan guide dig til at vælge lige præcis de forsikringer, der passer til dig. Det koster ikke noget - tag en snak med os, før uheldet er ude.

Du skal være opmærksom på, at nogle forsikringer er lovpligtige.

Bestil et forsikringstjek

Tjekliste, inden du taler med os

Måske er du i gang med at tjekke forsikringer med dine forældre. I den forbindelse er der her et par gode råd, som I kan gøre for at skabe overblikket. I kan også ringe til os – se her, hvad I kan forberede jer på inden:

 1. Er du dækket ift. ulykker? 
  Du har sandsynligvis egen ulykkesforsikring, men i din forælders navn. Denne forsikring fortsætter, selvom du fylder 18 år, men den skal rykkes over i dit eget navn.
   
 2. Låner du dine forældres bil? 
  Du kan blive noteret som låner eller regelmæssig bruger på dine forældres bilforsikring, hvis du er 17-25 år. Denne løsning giver dig en billigere bilforsikring som ung - så længe dine forældre altså er med på den. Læs mere om billig bilforsikring til unge her.
 3. Rejser – med og uden familien
  Når du rejser alene, skal du selvfølgelig have en rejseforsikring. Det gælder faktisk også, når du rejser sammen med dine forældre eller andre uden for din husstand. Når du flytter hjemmefra, er du ikke længere dækket af dine forældres rejseforsikring, men skal i stedet have din egen.

TJM Ung – et tilbud til unge under 30 år

Vi har samlet de mest basale dækninger til unge, som forsikrer dig godt i hverdagen. Som TJM Ung kan du få op til 50 % rabat på forsikringer.

Se TJM Ung

Forsikringstjek (foto)

Skal vi hjælpe dig med dit nye forsikringsbehov?

Har du brug for rådgivning og hjælp til forsikringer, kan du nemt bestille et forsikringstjek hos en af vores forsikringsrådgivere, som vil guide dig igennem dit behov for forsikringer og dækninger.

Bestil et forsikringstjek