Glade kunder

Køb senest 31/03/23 og få gavekort til Imerco

Bestil senest d. 31. marts 2023

Attraktive forsikringer for medlemmer af Maskinmestrenes Forening

Som medlem af Maskinmestrenes Forening kan du og din familie blive rigtig godt forsikret i TJM Forsikring - og køber du forsikringer inden d. 31. marts 2023, får du rabat i form af et gavekort til Imerco på op til 1.000 kr. med i købet.

Tre gode grunde til at vælge TJM Forsikring

Bedst i test
Flere af vores forsikringer er kåret som Bedst i test af Forbrugerrådet Tænk.
Egen personlig rådgiver
Som kunde hos os får du tilknyttet en forsikringstillidsmand som er din personlige rådgiver og kan besvare alle dine spørgsmål om forsikringer.
Mulighed for bonus
Med forsikringer hos os er du automatisk medlem af TryghedsGruppen, der er hovedejer af Tryg og står bag TrygFonden. Det giver dig flere fordele, bl.a. har du hvert år mulighed for at få bonus - uanset skader.

Få et gavekort til Imerco på op til 1.000 kr.

Lige nu får du en rabat, når du som medlem af Maskinmestrenes Forening køber nye forsikringer hos os.*
Køb inden 31. marts 2023, så sender vi dig et gavekort.

Med gavekortet har du frit valg mellem produkter i Imerco og Imerco Home-butikker landet over.

Glæd dig selv eller en anden

Hos Imerco kan enhver finde alt fra pyntegenstande til praktisk service. Kender du derfor en, der elsker at bruge tid i køkkenet? Eller måske en, der elsker at have et flot og dekoreret hjem? Måske er det dig selv? Gør dig selv eller en anden glad med gavekortet til Imerco, så klarer vi dine forsikringer.

Køb 1 - 2 forsikringer og få rabat i form af et gavekort på 500 kr.

Køber du 3+ forsikringer, giver vi rabat i form af et gavekort på 1.000 kr.

*Gælder ikke ved køb af forsikringer, der erstatter en tidligere forsikring i TJM fx ved bilskifte.

Giv mig et tilbud

Find spørgsmål og svar om gavekortet her.

Giv tilbuddet videre til dit barn

Har du eller din ægtefælle/samlever udeboende voksne børn? Når du selv er kunde, kan jeres voksne børn, der ikke længere bor hjemme, også få adgang til solide forsikringer på samme attraktive vilkår i TJM Forsikring.

Del nedenstående link med det gode tilbud til dine voksne børn, så de også kan nyde et gavekort til Imerco. Det vil de takke dig for.

Se tilbuddet til dit barn her

Imerco gavekort

Vi gi'r et gavekort til Imerco

Når du køber en forsikring hos os, får du lige nu et gavekort til Imerco med i købet. Indløs gavekortet i en af Imercos butikker landet over, og glæd dig selv eller en anden med lækre produkter.

Få et tilbud og gavekort

Et unikt forsikringsfællesskab

TJM Forsikring bygger på et stærkt og tæt fællesskab mellem faglige organisationer, der ønsker at tilbyde medlemmer og deres familier attraktive forsikringer.

Lukket kundekreds betyder fordele for dig

Den lukkede kundekreds betyder lave omkostninger til salg og administration. Derfor kan vi koncentrere kræfterne om høj service, hurtig skadebehandling og attraktive forsikringer til konkurrencedygtige priser. Du kan læse mere om TJM Forsikring her.

Få adgang til ferieboliger

Som noget helt unikt giver dine forsikringer dig adgang til attraktive ferieboliger i Skagen, Blåvand og Prag.

Book feriebolig her

Maskinmester studerende

Er du studerende?

Så får du adgang til særlige fordele og attraktive forsikringer, når du studerer og er medlem af Maskinmestrenes Forening. Se mere her hvad, TJMs forsikring for studerende dækker.

Opdag fordelene som studerende

Find din personlige forsikringstillidsmand

Vores forsikringstillidsmænd er et unikt korps af fritidssælgere, som står til rådighed for vores kunder over hele landet. De er altid klar til at hjælpe dig, hvis du skulle have spørgsmål eller vil købe forsikringer.

Forsikringstjek

Har du de rigtige forsikringer?

Få et forsikringstjek, så du kan vide om du er rigtigt dækket og dermed betaler hverken for lidt eller for meget for dine forsikringer. Se, om der er penge at spare ved at vælge TJM Forsikring. Bestil et gratis og uforpligtende forsikringstjek i dag.

Bestil et forsikringstjek