To mænd på en båd
Medlemsfordel

Attraktive forsikringer for medlemmer af Maskinmestrenes Forening

Som medlem af Maskinmestrenes Forening kan du og din familie blive rigtig godt forsikret i TJM Forsikring. Beregn pris online og køb dine forsikringer, når det passer dig. Vi tilbyder alle de privatforsikringer, du har brug for - hele livet igennem på nogle af markedets bedste og billigste vilkår.

Tre gode grunde til at vælge TJM Forsikring

Bestil tilbud
Bedst i test
Flere af vores forsikringer er kåret som Bedst i test af Forbrugerrådet Tænk.
Egen personlig rådgiver
Som kunde hos os får du tilknyttet en forsikringstillidsmand som er din personlige rådgiver og kan besvare alle dine spørgsmål om forsikringer.
Mulighed for bonus
Med forsikringer hos os er du automatisk medlem af TryghedsGruppen, der er hovedejer af Tryg og står bag TrygFonden. Det giver dig flere fordele, bl.a. har du hvert år mulighed for at få bonus - uanset skader.

Et unikt forsikringsfællesskab

TJM Forsikring bygger på et stærkt og tæt fællesskab mellem faglige organisationer, der ønsker at tilbyde medlemmer og deres familier attraktive forsikringer.

Lukket kundekreds betyder fordele for dig

Den lukkede kundekreds betyder lave omkostninger til salg og administration. Derfor kan vi koncentrere kræfterne om høj service, hurtig skadebehandling og attraktive forsikringer til konkurrencedygtige priser. Du kan læse mere om TJM Forsikring her.

Få adgang til ferieboliger

Som noget helt unikt giver dine forsikringer dig adgang til attraktive ferieboliger i Skagen, Blåvand og Prag.

Book feriebolig her

Gør dine voksne børn en tjeneste

Har du eller din ægtefælle/samlever udeboende voksne børn? Når du selv er kunde, kan jeres voksne børn, der ikke længere bor hjemme, også få adgang til solide forsikringer på samme attraktive vilkår i TJM Forsikring. Du kan sende nedenstående link med det gode tilbud til dine voksne børn.

Se tilbuddet til dine børn her

Maskinmester studerende

Er du studerende?

Så får du adgang til særlige fordele og attraktive forsikringer, når du studerer og er medlem af Maskinmestrenes Forening. Se mere her hvad, TJMs forsikring for studerende dækker.

Opdag fordelene som studerende
glade mænd til fodbold

Vores forsikringer vinder Bedst i Test

Flere af vores forsikringer er blevet kåret som Bedst i Test af Forbrugerrådet Tænk. Vi kan tilbyde nogle af markedets laveste priser og stærkeste dækninger.

Se, hvilke forsikringer der er kåret som Bedst i Test

Dit arbejde kan give dig adgang til TJM Forsikring

Arbejder du som Maskinmester, Teknisk leder, Dual officer eller Teknisk manager, kan du blive en del af en lukket klub, der har meget til fælles, bl.a. adgangen til forsikringer på særligt fordelagtige vilkår. Gennem et medlemsskab i Maskinmestrenes Forening, får du adgang til TJM Forsikring.

Er du ikke medlem i Maskinmestrenes Forening endnu?

Bliv medlem her

Find din personlige forsikringstillidsmand

Vores forsikringstillidsmænd er et unikt korps af fritidssælgere, som står til rådighed for vores kunder over hele landet. De er altid klar til at hjælpe dig, hvis du skulle have spørgsmål eller vil købe forsikringer.

Forsikringstjek

Har du de rigtige forsikringer?

Få et forsikringstjek, så du kan vide om du er rigtigt dækket og dermed betaler hverken for lidt eller for meget for dine forsikringer. Se, om der er penge at spare ved at vælge TJM Forsikring. Bestil et gratis og uforpligtende forsikringstjek i dag.

Bestil et forsikringstjek