Fordele til vores kunder

I TJM forsikring har du adgang til en lang række fordele. Vi er nemlig ikke som andre selskaber. Hos os skal du bare have indboforsikringen, så har du adgangen.

Din egen rådgiver
Vi mener, at et forsikringsselskab skal være mere end betingelser og regninger. Vi gør alt, hvad vi kan, for at give den bedste service. Derfor har du helt unikt adgang til din egen personlige rådgiver. Vi kalder det forsikringstillidsmand. 

Vores forsikringstillidsmænd kender dit område og din arbejdsplads. Han eller hun vil derfor nemt kunne sætte sig ind i de behov for forsikring, du og din familie har. Du får også et direkte telefonnummer, så du altid kan kontakte den samme rådgiver.

Rabat på sikkerhedsprodukter

Ud over din egen forsikringstillidsmand, kan du benytte dig af de rabataftaler, vi har indgået på en lang række forebyggelsesprodukter. De fleste koder står inde på Min side under "Fordele".

Hvad er Plus-fordele?

Plus-fordele er bl.a. nogle rådgivningslinjer, som giver dig sikkerhed i hverdagen. Du kan fx få hjælp til mindre skader i dit hjem eller ringe til vores lægehotline, der holder åbent, når din egen læge har lukket. Du kan også få hjælp, hvis du er blevet svindlet på nettet, og har brug for hjælp til at komme videre.