Bedst i test - TJM Forsikring har den bedste ulykkesforsikring
Forsikring

Personforsikring - den nye ulykkesforsikring

Personforsikring er en udvidelse af den kendte ulykkesforsikring - du får en bedre dækning med tandforsikring, sygdomsforsikring og sundhedsforsikring. Og så er den kåret som Bedst i Test af Forbrugerrådet Tænk.

Fordele ved personforsikring

Farlig sport er automatisk dækket
Uanset om du spiller fodbold eller springer i faldskærm, så er du automatisk dækket - både i Danmark og på rejser i hele verden i op til 12 måneder.
Læge Hotline
Vælger du en Superpakke, får du adgang til lægehjælp via din telefon - og det koster dig ikke noget at benytte denne service.
MC-kørsel koster ikke ekstra
Personforsikringen dækker dig, når du kører på motorcykel, knallert eller lignende. Dette gælder både i Danmark og i udlandet.
Online fysioterapi
Som alternativ til fysioterapi på klinik, kan du vælge online videokonsultationer med erfaren fysioterapeut, og få adgang til skræddersyet videoguidede øvelser via træningsapp.

Personforsikring for alle aldre

Personforsikringen kan være med til, at løse de økonomiske problemer, som en personskade kan medføre. 

Udover at være dækket for personskade ved et ulykkestilfælde, kan du nu udvide med sygdomsforsikring, tandforsikring og sundhedsforsikring, der tilsammen danner en hel forsikring af dig fra top til tå. På sygdoms- og sundhedsforsikring og på dækningen Tandbehandling er der en karenstid på 2 måneder, efter at forsikringen er trådt i kraft. 

Vælg din aldersgruppe højere oppe, og læs mere om de forskellige pakkevalg.

Find din personlige forsikringstillidsmand

Vores forsikringstillidsmænd er et unikt korps af fritidssælgere, som står til rådighed for vores kunder over hele landet. De er altid klar til at hjælpe dig, hvis du skulle have spørgsmål eller vil købe forsikringer.

Far og datter krammer

Unikke fordele til medlemmer af Kræftens Bekæmpelse

Som noget særligt tilbyder vi nogle skræddersyede forsikringer, når du er medlem af Kræftens Bekæmpelse. Vi kalder det  ’Sammen mod Kræften’.

Se de unikke fordele