Tænk anbefaler vores ulykkesforsikring
Forsikring

Personforsikring - den nye ulykkesforsikring

Personforsikring er en udvidelse af den kendte ulykkesforsikring - du får mere hjælp og mange flere dækning, fx fysiske behandlinger, tandforsikring og sundhedsforsikring. Personforsikringen dækker hele dig og er tilpasset din alder. Og så er den anbefalet af Forbrugerrådet Tænk.

Beregn pris

Børneforsikring

Få dit barn dækket i dag

Kommer dit barn pludselig til skade eller bliver ramt af alvorlig sygdom, dækker børneforsikringen. Tidligere var alle børn dækket af kollektive ulykkesforsikringer i skole og institution. Det er de ikke længere. Med børneforsikringen er dit barn forsikret hele døgnet med ulykkes-, sygdoms- og sundhedsforsikring i én og samme pakke.

Læs mere om børneforsikring

3 gode fordele ved personforsikring

1. Farlig sport og MC er også dækket

Du er sikret, når du dyrker det, vi kalder farlig sport, fx springer i faldskærm. Det gælder både i Danmark og på rejser i hele verden i op til 12 måneder. Du skal heller ikke betale ekstra, når du kører motorcykel - både i Danmark og i udlandet.

2. Læge Hotline

Vælger du en Superpakke, får du adgang til lægehjælp via din telefon - og det koster dig ikke noget at benytte denne service.

3. Online fysioterapi

Som alternativ til fysioterapi på klinik, kan du vælge online videokonsultationer med erfaren fysioterapeut, og få adgang til skræddersyet videoguidede øvelser via træningsapp.

Foto til Tryg Pårørende

Tryg pårørende - hjælper dig, der hjælper en anden

Som noget nyt hjælper personforsikringen, hvis du bliver pårørende til en alvorligt syg. Med Tryg Pårørende får du støtte, rådgivning og mulighed for at købe ekstra hjælp og pleje i hjemmet.

Læs mere om Tryg Pårørende

Personforsikring for alle aldre

Personforsikringen kan være med til, at løse de økonomiske problemer, som en personskade kan medføre.

Udover at være dækket for personskade ved et ulykkestilfælde, kan du nu udvide med sygdomsforsikring, tandforsikring og sundhedsforsikring, der tilsammen danner en hel forsikring af dig fra top til tå. På sygdoms- og sundhedsforsikring og på dækningen Tandbehandling er der en karenstid på 2 måneder, efter at forsikringen er trådt i kraft.

Far og datter krammer

Unikke fordele til medlemmer af Kræftens Bekæmpelse

Som noget særligt tilbyder vi nogle skræddersyede forsikringer, når du er medlem af Kræftens Bekæmpelse. Vi kalder det  ’Sammen mod Kræften’.

Se de unikke fordele

Mest stillede spørgsmål

Hvad er en personforsikring?

Personforsikringer er en samlet betegnelse for den type forsikringer, der udbetaler et éngangsbeløb i tilfælde af ulykke, sygdom med varigt mén og død.  

Med en ulykkesforsikring får du hjælp til behandling og genoptræning i tilfælde af ulykke. Du kan tilvælge sygdoms-, tand-, og sundhedsforsikring.

Er ulykkesforsikring det samme som personforsikring?

Personforsikringen er en ulykkesforsikring, der dækker hele dig. Det betyder at ulykkesforsikringen er en grunddækning i personforsikringen, og dækker derfor de økonomiske problemer, som en ulykke kan medføre. Personforsikringen giver dig flere dækninger.

Hvad dækker en personforsikring?

Personforsikringen er en ulykkesforsikring, der dækker hele dig. Det betyder at ulykkesforsikringen er en grunddækning i personforsikringen, og dækker derfor de økonomiske problemer, som en ulykke kan medføre. Med pakken Person Super er du også dækket ved tandbehandling, sygdom og sundhedsproblemer.

Hvad koster en ulykkesforsikring?

Prisen på din forsikring afhænger bl.a. af, hvilken pakke du vælger og din alder. Find din ønskede pakke og beregn din pris her:

Beregn din pris

 

Hvad koster en personforsikring for studerende?

Med TJM Ung forsikringer kan du som ung under 30 år få rabat på indbo-, ulykkes-, og rejseforsikring. Du får 10 % rabat på ulykkesforsikringen som ung. Du kan også læse mere om dine fordele som studerende her.