ældre kvinder nyder livet i sin have. Hun har en personforsikring i TJM Forsikring og er godt dækket ift ulykker
Danmarks bedste ulykkesforsikring - TJM Forsikring er bedst i test
Forsikring

Personforsikring Senior - ulykkesforsikringen til dig der er fyldt 70 år

Forsikringen der dækker dig fra top til tå døgnet rundt. Personforsikring Senior er til dig, der er fyldt 70 år. Du får en Ulykkesforsikring, som du kan udvide med fx hjælp og betalt medicin efter hospitalsophold, tandforsikring og sundhedsforsikring. Vælg en af pakkerne herunder, eller sammensæt selv din forsikring, så den passer til dine behov.

Vælg, hvordan du ønsker at være dækket

Uanset hvilken pakke, du vælger, får du en solid ulykkesforsikring, der dækker hele dig. Du kan også selv sammensætte din personforsikring - ring til os for et tilbud.

Basis pakke

Udvidet pakke

Hvilken pakke skal du vælge?

Vores personforsikring er den nye ulykkesforsikring – og mere til.
Med vores personforsikring er du dækket fra top til tå, døgnet rundt. Du vælger selv, hvilke dækninger, du skal bruge, udover ulykkesforsikringen. Du kan tilvælge sygdomsforsikring, tandforsikring og sundhedsforsikring.

Basispakken

Vores basispakke er til dig, der ønsker det mest nødvendige – en solid ulykkesforsikring, som dækker, hvis en ulykke giver dig varig mén, fysisk eller psykisk.
Hvis du fx brækker et ben, får du udbetalt strakserstatning. Forsikringen dækker også, hvis du kommer til skade som fører af en motorcykel.

Den udvidede pakke

Udover basispakken, som bl.a. dækker ved varig mén efter ulykke, giver den udvidede pakke dig en række fordele. Forsikringen kan dække dine tænder (tandskade og tandbehandling). Med vores omsorg-dækning dækker forsikringen også transport til behandlinger, hjemmesygeplejerske og hjælp til rengøring efter en ulykke.

Superpakken

Med superpakken er du dækket hele vejen rundt, fra top til tå. Udover at du får alt med fra den udvidede pakke, får du også en dækning med, som giver hurtig adgang til undersøgelser og udredning på et privathospital, fx hvis du gerne vil have en "second opinion". Endelig giver Superpakken dig også adgang til Tryg Vejviser, der bl.a. er din hjælp til at navigere i det offentlige sundhedssystem.

Hvad er prisen på en ulykkesforsikring?

Prisen på din ulykkesforsikring afhænger bl.a. af, hvilken pakke du dækker og din alder. Her kan du beregne din pris på den pakke, der passer bedst til dig.

Er du kunde hos os?

Som eksisterende kunde kan du logge på Min side for at se dine aktuelle betingelser. Hvis du ønsker at komme over på de nyeste betingelser, kontakt os her.

Find din personlige forsikringstillidsmand

Vores forsikringstillidsmænd er et unikt korps af rådgivere, som i deres fritid står til rådighed for vores kunder over hele landet. De er altid klar til at hjælpe dig, hvis du skulle have spørgsmål eller vil købe forsikringer.

Danmarks bedste ulykkesforsikring - TJM Forsikring er bedst i test

Vi er Bedst i test

Vi er stolte af at vores ulykkesforsikring er kåret som Bedst i test af Forbrugerrådet Tænk. Du får markedets bedste ulykkesforsikring med solid dækning til den billigste pris.

Betingelser og fakta

Betingelserne her på siden er vores nyeste version, som vi bruger ved oprettelse af nye forsikringer. På din forsikringsaftale står et nummer på 3 cifre og et bogstav. Dette angiver det specifikke sæt forsikringsbetingelser. Tidligere versioner finder du i vores arkiv.

Familien og senior

Senior Omsorg

Giv ekstra tryghed til en, du holder af. Senior Omsorg kan købes af dig, der er rundet 70 år, eller dig, der gerne vil give en særlig person omsorg.

Læs mere om Senior Omsorg
Far og datter krammer

Unikke fordele til medlemmer af Kræftens Bekæmpelse

Som noget særligt tilbyder vi nogle skræddersyede forsikringer, når du er medlem af Kræftens Bekæmpelse. Vi kalder det  ’Sammen mod Kræften’.

Se de unikke fordele