Foto: rejsevaccine
Rejseforsikring - Superpakke

Rejsevaccine til alle i din husstand

Har du super pakken på din rejseforsikring? Så får du samtidig én valgfri vaccine til alle i din husstand.

TJM Forsikring og Tryg har indgået et landsdækkende samarbejde med Danske Lægers Vaccinations Service, som er Danmarks største udbyder af vacciner. Hvert år vaccinerer de 200.000 personer på deres ca. 40 klinikker i hele Danmark.

Når du køber rejseforsikring superpakke får du 1 dosis vaccine inkl. konsultationsgebyr med i købet, til hver person der bor i din husstand og er registreret på forsikringen på det tidspunkt du køber den. Du vælger selv, hvornår vaccinen skal bruges – du kan bruge den, så længe du har rejseforsikringen. Det gør vi, fordi vi tror på, at det er godt at forebygge, at man bliver syg på ferien. Alt efter hvor du skal hen på ferie, kan konsultationen vise, at du har behov for flere vacciner eller doser end det der følger med din rejseforsikring Superpakke. Dem kan du så vælge at købe i forbindelse med konsultationen.

Du kan vælge mellem følgende vacciner:

  • Boost Difteri/Stivkrampe
  • Hepatitis A til voksne eller børn
  • Hepatitis B til voksne eller børn
  • Hepatitis A og B (Twinrix)*
  • Gul feber
  • TBE til voksne eller børn
  • Influenza eller kolera

sikkerrejse.dk kan du indtaste din destination og få oplyst vejledende anbefalinger til vacciner i det pågældende land.

*Ambirix er ikke omfattet.

 

Sådan booker du tid

  1. Log ind på Min side og se detaljer om din rejseforsikring, her finder du dine vaccinekoder.
  2. Brug linket på siden eller gå selv på sikkerrejse.dk og book din tid, i kommentarfeltet i bookingen skriver du vaccinekoden, du fandt på Min side.

Hvis du opsiger forsikringen inden et år
Hvis du har fået adgang til en vaccine uden beregning, og du har valgt at få vaccinen, og du vælger at opsige din forsikring, inden der er gået et år, forbeholder vi os ret til at opkræve et beløb, der modsvarer værdien af vaccinen.

 

Udveksling af data og personoplysninger

Vi benytter Danske Lægers Vaccinations Service som vores partner. De er specialiseret i viden om rejsevacciner. Hvis du via din forsikring, har fået adgang til en skadeforebyggende ydelse, vil vi eventuelt udveksle din adgangskode eller andre oplysninger, der vedrører ydelsen, med vores samarbejdspartner. Udvekslingen sker kun, hvis det er nødvendigt for, at du kan få adgang til vaccinen.

Samarbejdspartnere er selvstændig dataansvarlige for de oplysninger, som de indsamler og registrerer om dig. Du skal tage kontakt til den eller de relevante samarbejdspartnere, hvis du vil benytte retten til indsigt, gøre indsigelse mod behandlingen eller ændre i dine personlige oplysninger.