Sparegris
Mit TJM

Gode råd i en krisetid

Træt af dyre el- og varmeregninger? Står du i den ekstraordinære situation, at du overvejer at flytte fra hus og hjem til campingvogn eller overvejer du, hvordan du kan spare på regningerne og forsikring, så kan du læse mere her om vores gode råd i en krisetid til at spare penge.

Energikrisen presser danskernes økonomi

I en tid med voldsom energikrise er priserne steget til vejrs og det kan mærkes på danskernes økonomi, hvor pengene ikke rækker så langt, som de plejer. Det er derfor vigtigt, at du har styr på dine forsikringer. Det hjælper vi gerne med.

Den stigende bekymring for privat økonomien får flere danskere til at flytte fra hus og hjem til campingvogn eller andre alternative boligformer, og flere overvejer hvor og hvordan, man kan spare penge. Før du går i gang med at finde "kreative løsninger" for at spare, så kontakt os først for rådgivning og en forsikringsgennemgang.

Står du i en ekstraordinær presset situation og har svært ved at få økonomien til at hænge sammen, sidder vi klar til at hjælpe med at rådgive dig.

Gode råd til at spare penge på forsikringer

Hvis du fx kører galt eller har indbrud i dit hus, er det rigtig vigtigt, at du har en forsikring, der dækker en stor del af omkostningerne. Med det sagt er der selvfølgelig ting du kan gøre, som kan hjælpe dig økonomisk.

Træt af dyre forsikringer?

Vær opmærksom på, om du er overforsikret. En måde du kan være overforsikret på, er ved dobbeltforsikring. Vær derfor opmærksom på, om du fx allerede har en sundhedsforsikring gennem dit arbejde, en elektronikforsikring gennem dit teleselskab eller lignende. Der er ingen grund til at være forsikret mod den samme fare flere steder.

Det kan også være en god idé at undersøge, om du eller dine ting er forsikret mere, end hvad du egentlig har behov for. Tjek din pris og dækninger hos TJM Forsikring ved at bestille et forsikringstjek og se om der er penge at spare. Du kan også ringe til en rådgiver og få en snak om dine bekymringer og overvejelser, så vi på bedste vis kan hjælpe og rådgive dig i din situation.

Forsikringstjek

Har du de rigtige forsikringer?

Få et forsikringstjek, så du kan vide om du er rigtigt dækket og dermed betaler hverken for lidt eller for meget for dine forsikringer. Se, om der er penge at spare ved at vælge TJM Forsikring. Bestil et gratis og uforpligtende forsikringstjek i dag.

Bestil et forsikringstjek

Hæv din selvrisiko og få en billigere forsikring

Hvis du vil spare penge på dine forsikringer, har du mulighed for at hæve din selvrisiko. På den måde bliver det lidt dyrere, hvis uheldet sker, men prisen på dine forsikringer reduceres. Det kan være en overvejelse værd at forhøje din selvrisiko, da den kun skal betales, hvis der sker en skade, mens forsikringen betales på fx månedlig eller årlig basis.

Dog er det vigtigt at være opmærksom på, at du ikke forhøjer din selvrisiko med så meget, at det vil skade din økonomi, hvis nu uheldet skulle være ude.

Opdel din betaling

Hos os har du mulighed for at dele din betaling op, så der ikke kommer en kæmpe regning til januar. Du kan vælge at betale dine forsikringer månedligt, kvartårligt, halvårligt eller årligt. Hvis du gerne vil ændre termin for betaling af dine forsikringer, skal du kontakte os.

Du kan vælge at:

Sparer jeg penge på samlerabat?

Mange forsikringsselskaber reklamerer med den såkaldte "samlerabat" til deres kunder, men kan samlerabat virkelig betale sig? Forbrugerrådet Tænk forklarer, at samlerabatterne er dybest set en illusion, da man får en rabat af en pris, der i forvejen er for høj.

I TJM Forsikring ønsker vi at holde priserne nede på alle forsikringerne, og ikke lade det gå ud over kunden, hvis de ikke ønsker at have alle forsikringerne samlet. Derfor er vi også kåret som Bedst i test på forsikringspakken, selvom vi ikke har samlerabat, da vi er billigst og har nogle af de bedste dækninger.

Læs mere om testen fra Forbrugerrådet Tænk her

Find din personlige forsikringstillidsmand

Vores forsikringstillidsmænd er et unikt korps af fritidssælgere, som står til rådighed for vores kunder over hele landet. De er altid klar til at hjælpe dig, hvis du skulle have spørgsmål eller vil købe forsikringer.

glade mænd til fodbold

Vores forsikringer vinder Bedst i Test

Flere af vores forsikringer er blevet kåret som Bedst i Test af Forbrugerrådet Tænk. Vi kan tilbyde nogle af markedets laveste priser og stærkeste dækninger.

Se, hvilke forsikringer der er kåret som Bedst i Test