Tandforsikring
Forsikring

Tandforsikringen hjælper dig med regningen til tandlægen

Som en del af din personforsikring, har du mulighed for at tilvælge dækninger, så du får tilskud til dine tandbehandlinger. Du kan derfor bestille en tid hos tandlægen uden at bekymre dig om udgifterne.

Bestil tilbud

Tanddækninger - et tilvalg til personforsikringen

I TJM Forsikring består en tandforsikring af forskellige tilvalg til din personforsikring. Med en personforsikring får du dækket alt det, du kender fra en klassisk ulykkesforsikring, men med mulighed for at få tænder og sundhed med i pakken.

Hvordan fungerer tandforsikringen?

Du vil opleve tandforsikringen som en hjælp i din hverdag. Dit tandlægebesøg er ikke dækket, men opdager tandlægen noget, der skal laves, kan du få tilskud til regningen. Et evt. tilskud fra Danmark tilfalder os.

Hvis du vælger alle 3 dækninger i tandforsikringen, får du både hjælp til tandskader efter ulykker, tyggeskader og tilskud til tandlægebesøgene.

Dækninger i tandforsikringen

En tandforsikring er et samlet navn for 3 dækninger. De dækninger, kan du vælge til i din personforsikring - og dermed gøre din forsikring endnu bedre.

  • Tandskade ved ulykkestilfælde
  • Tyggeskade
  • Tandbehandling.

Tandskade efter ulykker

Hvis du snubler og slår dine tænder, eller falder på cyklen og skader dine tænder, er der hjælp at hente med dækningen: Tandskade efter ulykker.

Forsikringen dækker nødvendige udgifter til tandbehandlingen, og hjælper dig på den måde økonomisk til at komme videre efter uheldet. Vælg Tandskade efter ulykke som en dækning på din personforsikring.

Tyggeskader dækker knækkede tænder

Hvis du kommer til at knække en tand eller skade dine tænder, mens du spiser, er der også hjælp at hente i din forsikring. 

Med tyggeskadedækningen hjælper vi med op til halvdelen af udgifterne til din behandling, hvis du kommer til at skade dine tænder i en tyggeskade. Du skal derfor vælge tyggeskade som dækning til din personforsikring, hvis du ønsker økonomisk hjælp til fremtidige tyggeskader.

Tandbehandling ved almindelige tandlægebesøg

Når du har købt en tandbehandlingsdækning, dækker vi udgifterne med op til 20.000 kr. pr. år. Du betaler selv de første 500 kr. pr. behandlingsforløb. Der er en karensperiode på 2 måneder. Det vil sige, at allerede kendte behandlinger og tandproblemer ikke bliver dækket på din tandbehandlingsforsikring.

Vi hjælper dig med udgifter på:

  • Tænder
  • Tandkød
  • Kæbeknogler.

Hvordan får jeg en tandforsikring?

Vi hjælper dig med at blive forsikret. Du kan tale med din lokale forsikringstillidsmand om at købe en tandforsikring, eller du kan bestille et tilbud online. Find din forsikringstillidsmand herunder.

Find din personlige forsikringstillidsmand

Vores forsikringstillidsmænd er et unikt korps af fritidssælgere, som står til rådighed for vores kunder over hele landet. De er altid klar til at hjælpe dig, hvis du skulle have spørgsmål eller vil købe forsikringer.

Skal jeg have en personforsikring først?

For at få hjælp til tandlægeregningen skal du købe en tandforsikring. Den får du adgang til ved at købe en personforsikring. Når du har købt en personforsikring, kan du vælge en eller flere af dækningerne i tandforsikringen: tandbehandling, tyggeskader og tandskader ved ulykker.

Når du købet personforsikringen i Udvidet-pakke eller Super-pakke får du en del af tandforsikringen med. Har du ikke en sundhedsforsikring gennem dit arbejde, anbefaler vi dig at købe en Super-pakke, så får du også adgang til privat hospitaler, genoptræning og meget mere.

Har du først købt dækningen, kan den fortsætte efter, du fylder 75 år.

Gå til personforsikring

Er du kommet her for at anmelde en tandskade?

Hvis du ønsker at bruge din tandforsikring, skal du anmelde en skade hos os. Det kan godt være, det ikke er en decideret skade, men hos os kalder vi det en skadesanmeldelse på din personforsikring - uanset om det er hjælp til tyggeskader, tandbehandlinger eller en tandskade efter ulykke.

Du skal huske at sende regningen til os, men først, når behandlingen er overstået. Det betyder i praksis, at du betaler regningen selv i første omgang, og så modtager du efterfølgende et tilskud fra os. 

Anmeld skaden online