Anmeld skade online på Min side vil være utilgængelig fra fredag d. 19. april kl. 22 til mandag kl. 8 på grund af planlagt vedligeholdelse. Det betyder, at du ikke kan anmelde eller se dine skader på Min side i dette tidsrum. Vi beklager ulejligheden.

 Læs mere
Anhængerforsikring - Trailerforsikring (foto)
Forsikring

Trailerforsikring - dækker skader på din trailer eller anhænger

Vi står klar til at dække din anhænger og trailer. Med en trailerforsikring eller anhængerforsikring er du dækket, hvis din trailer bliver udsat for en skade, også hvis skaden sker i udlandet. Trailerforsikringen dækker ved brand, tyveri, hærværk og redningshjælp i udlandet på din anhænger eller trailer.

Tre gode grunde til at vælge trailerforsikringen

Bestil tilbud
Du får hjælp ved uheld i udlandet
Trailerforsikringen indeholder en redningsdækning. Så er du sikret hjælp, hvis du kommer ud for et uheld uden for Danmarks grænser. 
Hjælp til advokat
Retshjælpsforsikringen følger med og dækker, hvis du får brug for en advokat i en konflikt om din anhænger eller trailer.
Kan være et krav fra långiver
Er der lån i din anhænger eller trailer, kan det være et krav fra långiver, at du har en trailerforsikring, så den økonomiske værdi er sikret.

Hvad dækker en trailerforsikring?

Trailerforsikringen dækker din anhænger eller trailer ved:

  • Brand
  • Tyveri
  • Hærværk
  • Redningshjælp i udlandet
  • Retshjælp
  • Kørselsuheld m.m.

Med en forsikring af din trailer er du dækket ind, hvis uheldet er ude og skaden sker. Trailerforsikringen indeholder også redningshjælp, hvis du kommer ud for et uheld i udlandet.

Hjælp til advokat

Din Trailerforsikring indeholder også en retshjælpsforsikring. Så er du dækket, hvis du får brug for en advokat, fx når du køber eller sælger traileren.

 

Hvad koster en trailerforsikring?

Trailerforsikringens pris afhænger af trailerens værdi. Som minimum koster forsikringen 597 kr. årligt, når trailerens nyværdi er max. 56.000 kr. Du kan vælge at betale din forsikring månedligt i stedet for en gang om året. Det er helt uforpligtende at få et tilbud.

Bestil tilbud

 

Er trailerforsikringen lovpligtig?

Trailerforsikringen er ikke lovpligtig. Du behøver ikke købe en ansvarsforsikring til din trailer. Kommer du ud for et uheld, hvor din trailer skader andre personer, deres ting eller køretøjer, er det din bils lovpligtige ansvarsforsikring, der dækker for skaderne.

Dit ansvar er dækket af bilens ansvarsforsikring.

Bestil tilbud

Dækningsbeskrivelser

Kasko

Kaskoforsikringen dækker skader og tab på din anhænger eller trailer ved brand, tyveri, hærværk og trafikuheld.

Retshjælp

Dækker dine sagsomkostninger, hvis du skal bruge rettens hjælp til at løse en konflikt om din anhænger eller trailer.

Redning

Med i forsikringen er også en redningsdækning. Så er du sikret hjælp, hvis du kommer ud for et uheld i udlandet.

Find din personlige forsikringstillidsmand

Vores forsikringstillidsmænd er et unikt korps af fritidssælgere, som står til rådighed for vores kunder over hele landet. De er altid klar til at hjælpe dig, hvis du skulle have spørgsmål eller vil købe forsikringer.

Betingelser og fakta

Betingelserne her på siden er vores nyeste version, som vi bruger ved oprettelse af nye forsikringer. På din forsikringsaftale står et nummer på 3 cifre og et bogstav. Dette angiver det specifikke sæt forsikringsbetingelser. Tidligere versioner finder du i vores arkiv.

Forsikringstjek

Har du de rigtige forsikringer?

Få et forsikringstjek, så du kan vide om du er rigtigt dækket og dermed betaler hverken for lidt eller for meget for dine forsikringer. Se, om der er penge at spare ved at vælge TJM Forsikring. Bestil et gratis og uforpligtende forsikringstjek i dag.

Bestil et forsikringstjek
glade mænd til fodbold

Vores forsikringer vinder Bedst i Test

Flere af vores forsikringer er blevet kåret som Bedst i Test af Forbrugerrådet Tænk. Vi kan tilbyde nogle af markedets laveste priser og stærkeste dækninger.

Se, hvilke forsikringer der er kåret som Bedst i Test