kvinde med telefon
Plus Fordele

Beskyt din digitale identitet med Tryg ID

Kommer du ud for misbrug af din identitet på internettet, er det godt at have Tryg ID. Vi hjælper dig med at håndtere identitetstyveri ved både økonomisk misbrug og på de sociale medier.

Identitetsmisbrug vokser

Flere og flere oplever pludseligt at modtage regninger på ting, de ikke har købt – eller at nogen spreder deres private billeder under et falskt navn på sociale medier. Med Tryg ID får du hjælp til at håndtere identitetstyveri.

 

Vi hjælper dig f.eks. med at:

  • undersøge omfanget af misbruget
  • lukke falske profiler og brugerkonti
  • afgrænse skadernes omfang
  • lukke dine konti og spærre din netbank
  • tage kontakt til ejeren af et netsted og få fjernet indhold.

 

Gratis for dig med Plus Fordele

Når du har købt indboforsikring hos os, får du adgang til Plus Fordele. Det giver dig automatisk ret til at bruge Tryg ID – helt gratis.

 

Har du brug for hjælp?

Du kan ringe til Tryg ID døgnet rundt på 78 75 91 33. Hvis du har mistanke om id-tyveri, så kontakt os hurtigst muligt - så kan vi bedst hjælpe dig.

 

 

Tre kunder fortæller – sådan føles det at få stjålet sin identitet

André på 28 år fra Rødovre

André mistede sin pung. I månederne efter brugte tyven over 60.000 kr. i hans navn. Tyven oprettede lån og købte mobiltelefoner og møbler:  

”Jeg vidste godt, at jeg ikke kunne miste penge. Det er de firmaer, der sælger til tyven, der står med problemet. Men det var rigtig besværligt for mig at bruge tid på at kontakte de forskellige firmaer. På et tidspunkt blev jeg heldigvis gjort opmærksom på Tryg ID, og så tog de over og klarede alt. De gav mig super service, fx ringede de jævnligt og opdaterede mig på sagernes gang.”

Mathias på 23 år fra København

Mathias fik stjålet sin pung i et fitnesscenter. To måneder efter begyndte regninger og lån for 30-40.000 kr. at vælte ind: 

”Jeg valgte hurtigt at ringe til Tryg ID for at få hjælp. De overtog alle sagerne og tog kontakt til selskaberne. Det hjalp; Rykkerne stoppede øjeblikkeligt med at komme. Og hver gang der kom en ny regning fra et sted, kontaktede jeg bareTryg ID, så klarede de resten.”

Anne på 42 år fra Århus

Anne fik stjålet sin pung fra sin taske på en bar i Århus. En måned efter fik hun pludselig breve fra TDC om, at der var oprettet 3 telefoner i hendes navn: 

”Jeg syntes, at det var meget ubehageligt, at nogen brugte min identitet. Samtidig var det rigtig besværligt at rydde op i. At få tid til at ringe rundt til alle de implicerede, samtidig med, at jeg skulle passe fuldtidsjob og tre børn. Så Tryg ID var en stor hjælp. Jeg slap for dialogen med butikker og banker – der ikke altid tog mig alvorligt – og kunne nøjes med bare at kopiere mails og breve, hver gang jeg fik nye opkrævninger.”