Bedst i test - TJM Forsikring og ulykkesforsikring
Bedst i test

 

Ny og forbedret ulykkesforsikring til dig

Vi har taget din ulykkesforsikring og gjort den endnu bedre. Med den nye personforsikring er ulykkesforsikringen en del af din basis-pakke. Ud over ulykke kan du vælge tand-, sygdom- og sundhedsforsikring til din pakke. 

Ulykkesforsikring – grunddækning i personforsikringen

Leder du efter en ulykkesforsikring, er det en personforsikring, du skal have. Vi omdøber vores ulykkesforsikring, fordi den indeholder meget mere end blot ulykke.

Ulykkesforsikringen er basis – og så kan du frit vælge sundhed, sygdom eller tand til, alt efter hvordan din hverdag er, og hvor meget du ønsker at få hjælp til, hvis uheldet skulle være ude.

Vælger du Personforsikring Udvidet får du tandforsikring med, og vælger du Personforsikring Super får du - ud over ulykke og tand - også en sundhedsforsikring med. 

Hvad er en ulykkesforsikring?

En ulykkesforsikring hjælper dig, hvis du kommer til skade i en ulykke. Nogle ulykker giver varige mén, og du kan opleve at dit liv ændrer sig efter en skade. Her står vi klar til at hjælpe dig med økonomisk støtte.

Når du køber en personforsikring, er du dækket i forhold til ulykker. Det betyder, at du får udbetalt en erstatning, hvis du fx får kroniske smerter efter at have brækket en arm. Det betyder fx også, at vi dækker transportudgifter fra ulykkesstedet til fx hospitalet.

Med din forsikring kan du få op til 10 behandlinger hos fx

  • Fysioterapeut
  • Kiropraktor
  • Akupunktør
  • Zoneterapeut
  • Osteopat

Ulykkesforsikring til børn

Vi dækker også dine børn ift. ulykker. Køb en børneforsikring, så dækker vi, hvis de pludselig kommer til skade eller bliver ramt af en alvorlig sygdom – både derhjemme og på skolen.

Hvordan får jeg en ulykkesforsikring?

Du kan købe en ulykkesforsikring hos os. Det er nemt. Du vælger en personforsikring – og derefter om du ønsker at få tand, sundhed og sygdom med i pakken.

Vælg din pakke her

Er du kunde i forvejen?

Har du i forvejen en ulykkesforsikring hos os, kan du nemt at ændre det til en personforsikring. Du kan enten tage fat i din forsikringstillidsmand, eller ringe til os, så ordner vi det for dig.

Kontakt os

Bedst i test - TJM Forsikring og ulykkesforsikring

TJM Forsikring vinder Bedst i test

Vores ulykkesforsikring har netop vundet Bedst i test fra Forbrugerrådet Tænk, fordi vi er billigst og har den bedste dækning.  I TJM Forsikring er ulykkesforsikringen en del af personforsikring. Tjek selv vores dækning og beregn din pris online.

Beregn din pris