Tænk anbefaler vores ulykkesforsikring
TJM Ung

Billig ulykkesforsikring til unge - spar 10%

En ulykkesforsikring hjælper dig, når du kommer til skade - forestil dig, at du falder og får en tandskade. Personforsikringen dækker. Fx er du dækket ved farlig sport som kampsport eller motorløb. Du kan tilpasse din ulykkesforsikring, så den passer til dine behov.

Bestil tilbud

Særlige fordele i personforsikringen

Farlig sport og MC er også dækket
Du er sikret, når du dyrker det, vi kalder farlig sport, fx springer i faldskærm. Det gælder både i Danmark og på rejser i hele verden i op til 12 måneder. Du skal heller ikke betale ekstra, når du kører motorcykel - både i Danmark og i udlandet.
Tryg Pårørende – hjælper dig, der hjælper en anden
Som noget nyt hjælper personforsikringen nu også, hvis du bliver pårørende til en alvorligt syg. Med Tryg Pårørende får du støtte, rådgivning og mulighed for at købe ekstra hjælp og pleje i hjemmet.
Læge Hotline
Vælger du en Superpakke, får du adgang til lægehjælp via din telefon - og det koster dig ikke noget at benytte denne service.
Online fysioterapi
Som alternativ til fysioterapi på klinik, kan du vælge online videokonsultationer med erfaren fysioterapeut, og få adgang til skræddersyet videoguidede øvelser via træningsapp.

Sådan dækker ulykkesforsikring til unge

Vores ulykkesforsikring til unge, med 10% rabat, er målrettet dig, der endnu ikke er fyldt 30. Den giver dig en god dækning – døgnet rundt – til en fordelagtig pris.

En ulykkesforsikring dækker dig, hvis du kommer til skade som følge af en ulykke. Du kan både få hjælp her og nu, fx hvis du brækker et ben eller bliver alvorligt syg. Du kan også være dækket, hvis du får brug for hjælp til tandlægeregningen, en psykolog, fysioterapeut eller kiropraktor.

Du kan også være berettiget til erstatning, hvis du får en blivende skade. Det kalder vi et "varigt mén". Blivende skader kan fx opstå, hvis du falder, vælter på cykel eller i forbindelse med en fødsel.

Vælg, hvordan du ønsker at være dækket

Se alle dækninger i pakkerne nedenfor. Du kan klikke på dækningerne i pakkerne for at læse mere om de enkelte dækninger.

Udvidet

Spar 10% som ung

Basis

Spar 10% som ung

*Kritisk sygdom-dækningen tilbydes kun til personer under 25 år.

 

Mere om ulykkesforsikring til unge

Forsikringssum: Vælg fra 1/2-5 mio. kr.

Forsikringssummen er som standard 1,3 mio. kr. Du vælge selv, hvor meget du ønsker at være dækket, men vi anbefaler en forsikringssum på 1,3 mio. kr.

Du kan dog vælge at være dækket fra 1/2 mio. kr. op til 5 mio. kr. – jo større sum du vælger, jo bedre dækning får du.

Den faste forsikringssum på 1 mio. kr. er den maksimale erstatning. Erstatning for varigt mén udbetales som en procentdel af forsikringssummen svarende til den fastsatte méngrad.

Fx hvis du efter et biluheld brækker en arm med en fastsat méngrad på 5 %, så udbetaler din forsikring en erstatning på 5 % af din forsikringssum på 1 mio. kr. - altså ville du få en erstatning på 50.000 kr. Får du mén på 30 % eller mere, bliver din erstatning fordoblet.

Se, hvad vores kunder siger

Betingelser og fakta

Betingelserne her på siden er vores nyeste version, som vi bruger ved oprettelse af nye forsikringer. På din forsikringsaftale står et nummer på 3 cifre og et bogstav. Dette angiver det specifikke sæt forsikringsbetingelser. Tidligere versioner finder du i vores arkiv.

Unge

Bestil samlet og uforpligtende tilbud

Er du interesseret i at få et uforpligtende og samlet tilbud på flere af vores TJM Ung forsikringer? Vælg selv hvilke forsikringer.

Bestil samlet tilbud

Få et uforpligtende tilbud

Skriv til os her, så kontakter vi dig hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud.

Indtast venligst et gyldigt telefonnummer
Du er i gang med at bestille et tilbud. Vælg den organisation, du er medlem af. Du skal nemlig være medlem for at få de attraktive priser.