TJM Ung
TJM Ung

Billig indboforsikring til unge - spar 20%

En indboforsikring hjælper dig ikke kun som ung, hvis cyklen bliver stjålet eller dit hjem brænder ned – du får også retshjælp og psykologisk krisehjælp. Lige nu tilbyder vi en ualmindelig billig indboforsikring til unge, der er medlem hos en af de fagforbund, vi samarbejder med.

Bestil tilbud

Fordele i Indboforsikringen

Gratis alarm- og cykelfordel
Vi giver en Verisure alarm kvit og frit, når du køber indboforsikring hos os. Vælg mellem indbrudsalarm eller røgdetektor. Du kan også vælge en cykelfordel.
Boligdækning
Ekstra solid dækning for dig, som bor i lejlighed, hvad enten du er ejer eller lejer.
Tryg i Livet inkluderet
Få fri adgang til professionel rådgivning, hvor du anonymt kan få hjælp til problemer som fx angst, stress eller sygdom.

Indboforsikring til unge

En indboforsikring hjælper dig ikke kun som studerende, hvis cyklen bliver stjålet eller dit hjem brænder ned – du får også retshjælp og psykologisk krisehjælp.

Jo færre penge man har til rådighed, jo vigtigere er det, at man har en forsikring.

Det er de færreste unge og studerende, der har store opsparinger og råd til pludselig at bruge tusindvis af kroner, fx hvis deres computer eller cykel bliver stjålet. Her hjælper Indboforsikringen.

Det kan altså blive rigtig dyrt, hvis du sparer indboforsikringen væk. Så forsikring er en rigtig god investering. Så kan du leve livet, som du vil – med ro i maven!

Få tilbud på indboforsikring

Vælg den pakke, der passer bedst til dig

Se alle dækninger i pakkerne nedenfor. Du kan klikke på dækningerne i pakkerne for at læse mere om de enkelte dækninger.

Udvidet

Spar 20% som ung

Basis

Spar 20% som ung

Tilføj øvrige dækninger til din forsikring

Bagageskade

Dækker, hvis dine ting bliver ødelagt eller stjålet på rejsen eller under flytransport, fx hvis din taske bliver stjålet eller din kuffert bliver ødelagt.

Udlejningsdækning

Dækker tyveri, skader og hærværk på dine ting, mens din bolig er udlejet.

Du kan læse mere om udlejning og leje af bolig her

Udvidet cykelskade

Få dækket skader på din cykel og cykeludstyr, hvis du styrter, cyklen bliver stjålet eller udsat for hærværk – uanset hvor det sker. Bemærk at du kan justere summen for cykler.

Indboforsikringen hjælper også i trafikken

En ting, som de færreste unge tænker over, er, at indboforsikringen også dækker dit personlige erstatningsansvar, fx hvis du rammer en fodgænger på en cykeltur.

Kommer du fx til at skade en anden person eller ødelægger en andens ejendele, er det din indboforsikring, der skal dække erstatningen til ofret - forudsat at du har en indboforsikring - ellers må du selv betale erstatningen.

Dame og mand ved computer

Få en alarm- eller cykelfordel med i din indboforsikring

Når du køber Indbo Udvidet kan du vælge mellem en alarm- eller en cykelfordel. Køber du Indbo Super, får du tilbudt begge dele. Læs mere om, hvilke alarm- og cykelfordele du kan vælge til din indboforsikring. Så kan du føle dig sikker, når du er på farten.

Læs mere om alarmer og cykelfordelene

Mere om indboforsikring til unge

​​​​​Dækker en indboforsikring skader på elektronisk udstyr som fx mobil, pc og tablet?

Elektronikforsikring er et tilvalg til din Indboforsikring. Hvis du har tilvalgt dækningen ’Elektronikskade’ til din indboforsikring, er du dækket for pludselige skader på dit elektroniske udstyr. Det kan fx være, hvis du har tabt din telefon eller væltet et glas vand i din bærbare computer.

Elektronikforsikringen dækker også kortslutningsskader og funktionsfejl, fx din fladskærm pludselig går i sort. Funktionsfejl dækkes de første 5 år. Dine elektriske apparater er også dækket ved færdselsuheld på cykel, i bil eller med offentlig transport.

Læs mere om elektronikforsikring her

​​​​​Er min cykel dækket på indboforsikringen?

Indboforsikringen indeholder en Cykelforsikring. Din cykel er dækket ved tyveri og hærværk med op til 15.000 pr. cykel. Så kan du føle dig ekstra sikker på farten. Med Indbo Udvidet kan du vælge en alarm- eller cykelfordel, og med Indbo Super får du begge dele med i pakken.

Du kan selv bestemme summen på din cykelforsikring, så den passer til dine behov. Du har også mulighed for at vælge dækningen Udvidet cykelskade, så er skader på din cykel også dækket fx hvis du falder på cyklen, og den går i stykker.

Derudover kan det også være en god idé med Udvidet cykelskade-dækningen, hvis du har en dyr cykel, da du får mulighed for at forhøje dækningen.

Er jeg dækket af mine forældres indboforsikring?

Hvis du er flyttet hjemmefra

Afhængigt af hvilken indboforsikring dine forældre har, vil den i nogle tilfælde dække dig, når du er flyttet hjemmefra - men højst til du fylder 21. Der kan også være andre betingelser, så enten skal du tjekke dine forældres forsikring, eller også skal du selv tage kontrollen og købe din egen indboforsikring.

Bestil tilbud på indboforsikring

Hvis du bor hjemme endnu

Så længe du bor hjemme, er dine ting og dit erstatningsansvar altid dækket af dine forældres indboforsikring.

Hvordan er jeg dækket i et bofællesskab?

Delelejligheder, bofællesskaber og kollektiver er blevet en populær boform. Her kan du læse nogle gode råd til dig, der bor i et bofællesskab.

Betingelser og fakta

Betingelserne her på siden er vores nyeste version, som vi bruger ved oprettelse af nye forsikringer. På din forsikringsaftale står et nummer på 3 cifre og et bogstav. Dette angiver det specifikke sæt forsikringsbetingelser. Tidligere versioner finder du i vores arkiv.

Unge

Bestil samlet og uforpligtende tilbud

Er du interesseret i at få et uforpligtende og samlet tilbud på flere af vores TJM Ung forsikringer? Vælg selv hvilke forsikringer.

Bestil samlet tilbud

Få et uforpligtende tilbud

Skriv til os her, så kontakter vi dig hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud.

Indtast venligst et gyldigt telefonnummer
Du er i gang med at bestille et tilbud. Vælg den organisation, du er medlem af. Du skal nemlig være medlem for at få de attraktive priser.