indbo
Bedst i test

Vores Indboforsikring er kåret som Bedst i Test

Forbrugerrådet Tænk kårede TJM Forsikrings Indboforsikring som Bedst i test i februar 2022, da vi er billigst og med gode dækninger.

 

Beregn din pris på Indboforsikring

En stærk Indboforsikring til den laveste pris

Vi er utrolig stolte af endnu engang at være kåret som Bedst i Test af Forbrugerrådet Tænk. 

Forbrugerrådet Tænk har gennemtestet i alt 16 forsikringsselskabers indboforsikringer ud fra 10 fiktive, forskellige typer forbrugere. 
De har bl.a. testet indboforsikringerne på pris, dækninger, selvrisiko og antal klagesager. 

Heraf er TJM Forsikrings Indboforsikring blevet bedømt som Bedst i Test. Forbrugerrådet Tænk begrunder det med, at vi i TJM Forsikring kan tilbyde markedets billigste Indboforsikring og med en god dækning og lav selvrisiko.

Det hele starter med en indboforsikring

Vi anbefaler alle at have en Indboforsikring. Indboforsikringen dækker dine ting, hvis du skulle få skader på fx dine briller, dit tv eller dine møbler. Vores Indboforsikring dækker både dine ting derhjemme, eller dem du har med i sportsklubben eller på ferie.
Hvis dit hjem på uheldigvis skulle brænde ned, er det også her, din Indboforsikring slår til. Derudover indeholder Indboforsikringen også den vigtige ansvarsforsikring som du skal bruge, hvis du ved et uheld kommer til at gøre skade på andre eller deres ting.

Nem pakkeløsning - du vælger selv

Når du har Indboforsikring hos os, vælger den pakke, der passer bedst til dine behov. På den måde får du hverken for meget eller for lidt med.

Se vores pakker og læs mere om Indboforsikringen

Det betaler sig at samle dine forsikringer

Vores testvindende Indboforsikring indgår som en del af den samlede forsikringspakke.
De fleste husstande har en Bilforsikring, Husforsikring, Indboforsikring og Ulykkesforsikring. Disse forsikringer kalder vi for den samlede forsikringspakke. Forbrugerrådet Tænk har kåret vores samlede forsikringspakke som Bedst i Test, da du får det billigst med solide dækninger hos os - selv uden samlerabat. Herudover har vores Husforsikring og Ulykkesforsikring (som vi kalder Personforsikring) også vundet kåringen som Bedst i Test.

Læs mere om at samle dine forsikringer hos os

glade mænd til fodbold

Vores forsikringer vinder Bedst i Test

Flere af vores forsikringer er blevet kåret som Bedst i Test af Forbrugerrådet Tænk. Vi kan tilbyde nogle af markedets laveste priser og stærkeste dækninger.

Se, hvilke forsikringer der er kåret som Bedst i Test