Indboforsikring

Få din pris på 30 sekunder

Forsikring

Indboforsikring - passer på dine ting, både ude og hjemme

Indboforsikringen dækker alle dine ting. Hjemme, men også i sportsklubben, når du har ting opmagasineret eller med på ferie. Alle i din husstand er dækket af forsikringen. 

Er du allerede kunde, skal du logge ind på Min Side for at beregne.

Beregn din pris

Tre gode grunde til at vælge indboforsikringen

Få en alarm- eller cykelfordel med
Vær mere sikker, når du er på farten med en cykellås eller boligalarm. Følger med, når du køber Udvidet eller Super-pakken.
Boligdækning
Ekstra solid dækning for dig, som bor i lejlighed, hvad enten du er ejer eller lejer.
Tryg i Livet inkluderet
Få fri adgang til professionel rådgivning og hjælp, hvis livet bliver svært - fx ved angst, stress, skilsmisse eller sygdom.

Vælg den pakke, der passer til dine behov

Vores indboforsikring kommer i 3 pakker, som dækker forskellige behov. Vælg den pakke, der passer bedst til dig og din situation. Du kan vælge bagageskade, udvidet cykelskade og udlejningsdækning som ekstra dækning til den pakke, du vælger. Vælger du Indbo Udvidet eller Super får du en ekstra fordel med i form af en boligalarm eller en cykellås, så du kan føle dig tryg når du er på farten.

Indbo Udvidet

Indbo Basis

Tilføj øvrige dækninger til din forsikring

Bagageskade

Dækker, hvis dine ting bliver ødelagt eller stjålet på rejsen eller under flytransport, fx hvis din taske bliver stjålet eller din kuffert bliver ødelagt.

Udlejningsdækning

Dækker tyveri, skader og hærværk på dine ting, mens din bolig er udlejet.

Udvidet cykelskade

Få dækket skader på din cykel og cykeludstyr, hvis du styrter, cyklen bliver stjålet eller udsat for hærværk – uanset hvor det sker. Bemærk at du kan justere summen for cykler.

Hvilken pakke skal du vælge?

Indbo Basis 

Basis-pakken er god til dig, der ønsker en billig indboforsikring som dækker de mest basale behov. Basis-pakken giver dig en ansvarsforsikring, hvis du skulle komme til at gøre skade på andres ting og dækker derudover brand, tyveri og hærværk, samt vand- og vejrskader. Denne pakke er fx oplagt til dig, der er ung, på SU og har et stramt budget.

Indbo Udvidet 

Udvidet-pakken er til dig, der ønsker en god standard-pakke hvor det meste er dækket. Du er udover basispakken også dækket mod uheld. Derudover kan du vælge enten en alarm eller en cykellås som fordel. 

Indbo Super 

Super-pakken er til dig, der ønsker den bedste indboforsikring med en ekstra god og bred dækning. Her er du også dækket for udvidet vandskade, boligdækning hvis du bor i lejlighed og udvidet elektronikskade. Derudover får du tilbudt både en alarm- og cykelfordel.

Dame og mand ved computer

Få en alarm- eller cykelfordel med i din indboforsikring

Når du køber Indbo Udvidet kan du vælge mellem en alarm- eller en cykelfordel. Køber du Indbo Super, får du tilbudt begge dele. Læs mere om, hvilke alarm- og cykelfordele du kan vælge til din indboforsikring. Så kan du føle dig sikker, når du er på farten.

Læs mere om alarmer og cykelfordelene

Spørgsmål og svar om vores indboforsikring

Hvad dækker en indboforsikring?
 • Indboforsikringen dækker det, der er vigtigst for dig. Den dækker dine ting og dit ansvar både i og udenfor hjemmet, også hvis der sker hærværk eller brand. Vi dækker også dit erstatningsansvar i tilfælde af, at du skader andre eller deres ting og hjælper med udgiften til en advokat, hvis du havner i en uenighed.
 • Ligeledes er du dækket, hvis du på grund af en skade, ikke kan bo i dit hus eller din lejlighed.

Læs mere her, hvad en indboforsikring dækker

​​​​​Dækker en indboforsikring skader på elektronisk udstyr som fx mobil, pc og tablet?
​​​​​​​Dækker forsikringen indbrud?
 • En indbrudsforsikring er en del af din indboforsikring. Er du udsat for et indbrud, og tyven stjæler fx din computer, møbel eller dine smykker, er det din indboforsikring, der erstatter disse ting.
​​​​​​​Kan jeg købe indboforsikringen, selvom jeg endnu ikke er kunde i TJM Forsikring?
​​​​​​​Hvad koster en indboforsikring?
 • Prisen afhænger af flere faktorer, fx din adresse og hvor dyre ejendele du har. Den afhænger også af, hvor godt dækket du ønsker at være. Du kan vælge mellem vores BasisUdvidet og Super pakke.

Alle pakkerne kan variere i pris. Så hvis du ønsker en forsikring, der kun dække det basale, bliver den billigere, end hvis den skal dække mod så meget som muligt.

Læs mere om indboforsikringens pris her

Du har altid mulighed for at tilvælge og fjerne dækninger på Min side.

Med Indbo Udvidet kan du vælge en alarm- eller cykelfordel, og med Indbo Super får du begge dele med i pakken.

Kan jeg købe en indboforsikring uden selvrisiko?

Ja, hos TJM vælger du selv, om du vil have en selvrisiko. Prisen på forsikringen bliver dog billigere, hvis du vælger en selvrisiko. Det betyder, at du selv betaler en del af skaden – resten betaler vi.

​​​​​​​Hvilke tilvalg kan jeg vælge til min indboforsikring?
 • Uanset, hvilken en af vores forsikringspakker du vælger, kan du altid tilvælge Udlejningsdækning, Bagageskade eller Udvidet cykeldækning.

  Vores Udlejningsdækning dækker tyveri, hærværk og pludselige skader på dine ting, mens din bolig er udlejet fx på Airbnb.

  Bagageskader sikrer dine ting er dækket, hvis de bliver ødelagt eller stjålet på rejsen eller under flytransport, fx hvis din taske bliver stjålet eller din kuffert bliver ødelagt.

  Med Udvidet Cykeldækning kan du vælge mellem to forskellige dækninger. Du kan vælge en reparationsdæking, hvor reparationer af ødelagte cykeldele er dækket eller en ny-delsdækning, hvor vi dækker nye dele til din cykel, uanset om en reparation er mulig eller ej.
Skal jeg have en ny indboforsikring, når jeg flytter?

Du behøver ikke købe ny indboforsikring, når du flytter, da din indboforsikring følger din folkeregisteradresse - dog kan flytningen påvirke din pris. Derfor kan det være en god ide at kontakte os.

Læs mere om flytning og forsikring

Dækker indboforsikringen, hvis jeg flytter til udlandet?

Læs mere om indboforsikring i udlandet

​​​​​Er cykeltyveri dækket på indboforsikringen?
 • Indboforsikringen indeholder en Cykelforsikring. Din cykel er dækket ved tyveri og hærværk med op til 15.000 pr. cykel. Så kan du føle dig ekstra sikker på farten. Med Indbo Udvidet kan du vælge en alarm- eller cykelfordel, og med Indbo Super får du begge dele med i pakken.

  Du kan selv bestemme summen på din cykelforsikring, så den passer til dine behov. Du har også mulighed for at vælge en Udvidet cykeldækning, så er skader på din cykel også dækket fx hvis du falder på cyklen, og den går i stykker. Vi dækker også dit tøj, hvis der sker skader ved fx banekørsel eller konkurrencer.

Betingelser og fakta

Betingelserne her på siden er vores nyeste version, som vi bruger ved oprettelse af nye forsikringer. På din forsikringsaftale står et nummer på 3 cifre og et bogstav. Dette angiver det specifikke sæt forsikringsbetingelser. Tidligere versioner finder du i vores arkiv.

Forsikringspakken

Det kan betale sig at samle dine forsikringer hos os

Når du samler dine forsikringer hos os, får du de bedste vilkår til den bedste pris - også selvom vi ikke har samlerabat. Derfor er vi kåret som Bedst i test af Forbrugerrådet Tænk. Ifølge Tænk sparer vores kunder op til 3.000 kr. om året på en forsikringspakke hos os.

Beregn pris her