Mand står i sit hjem og er glad for at have en billig Indboforsikring hos TJM Forsikring.
Forsikring

Indboforsikring

Indboforsikringen dækker alle dine ting. Hjemme, men også i sportsklubben, når du har ting opmagasineret eller med på ferie. Alle i din husstand er dækket af forsikringen.  Er du allerede kunde, skal du logge ind på Min Side for at beregne.

Beregn din pris

Tre gode grunde til at vælge indboforsikringen

Dækker alle i din husstand
Vi dækker hele din husstand, som kan bestå af dig, din partner, børn og op til to ekstra personer. 
Ikke noget loft på forsikringen
Indboforsikringen har ingen øvre forsikringssum – det betyder, at vi ikke har sat et loft for værdien af dit samlede indbo. 
Attraktive Plus Fordele
Giver adgang til fx hjælp ved identitetstyveri, boligalarm, lægehotline og rådgivning både om din bolig, og når livet ikke kører på skinner.

Sådan er du dækket

Ansvar
Dækker dit erstatningsansvar, hvis du kommer til at skade andre personer eller deres ting.
Brand
Dækker skader på dit indbo efter brand, lyn, eksplosion og tilsodning.
El-skade
Dækker skader efter kortslutning. Dækker også ødelagte madvarer efter tilfældig strømafbrydelse.
Færdselsskade
Dækker skader på dine ting ved færdselsuheld, hvor du er på cykel, i bil eller med offentlig transport.
Tyveri og hærværk
Dækker ved indbrud i dit hjem og tyveri uden for hjemmet. Dækker også tyveri af cykler. Bemærk at summen for cykler kan justeres.
Psykologisk krisehjælp
Dækker, hvis du kommer ud for en hændelse, og dette medfører en akut psykisk krise for dig - det kan fx være et indbrud eller en alvorlig ulykke.
Skade på bagage i udlandet
Dækker, hvis din bagage bliver ødelagt eller stjålet på rejsen. Dækker også, hvis du medbringer ting hjemmefra på din rejse.
Retshjælp
Dækker udgiften til en advokat, hvis du havner i uenighed, for eksempel i en lejeretssag.
Pludselig skade
Få dækket pludselige skader på dine ting – fx hvis du sætter dig på dine briller eller vælter en dyr vase.
Elektronikskade
Få dækket pludselige skader på elektronisk udstyr, fx hvis du taber din bærbare pc på vej ned ad trappen. Dækker også funktionsfejl på udstyr under 5 år.
Særlig dækning
Dækker dine særlige værdifulde ting i situationer, som normalt ikke er dækket af en indboforsikring. Hvis du taber fx et dyrt ur, smykke eller instrument og det går i stykker, det bortkommer eller du glemmer at låse din dør derhjemme og det bliver stjålet.
Udvidet cykelskade
Få dækket skader på din cykel og cykeludstyr, hvis du styrter, cyklen bliver stjålet eller udsat for hærværk – uanset hvor det sker. Bemærk at du kan justere summen for cykler.
Vejr
Dækker pludselige skader ved storm, sne, skybrud og frostsprængning i rør og el-installationer.
Udstrømning
Dækker skader på dine ting, hvis der pludselig strømmer vand eller olie fra rør i huset.

Betingelser og fakta

Betingelserne her på siden er vores nyeste version, som vi bruger ved oprettelse af nye forsikringer. På din forsikringsaftale står et nummer på 3 cifre og et bogstav. Dette angiver det specifikke sæt forsikringsbetingelser. Tidligere versioner finder du i vores arkiv.

Indboforsikring

I TJM Forsikring kan du og din familie blive dækket med en god ansvarsforsikring, når du køber en indboforsikring. For ud over at dække dine ting, dækker vores indboforsikring også, hvis du kommer til at skade andre eller deres ting.

Billig indboforsikring

Er du så heldig at kunne få en TJM Forsikring, kan vi garantere, at du få en billig indboforsikring. Der er få tilbud på markedet, der giver så mange fordele og gode priser som hos os.

Det er op til dig, hvor mange forskellige dækninger, du ønsker på din forsikring, men vores grundpakke er en billig indboforsikring. Helt enkelt og billigt.

Retshjælpsforsikring

Vidste du, at du via din indboforsikring, kan få retshjælp? Det er helt uden at købe den mulighed som en ekstra dækning. 

Når du har en indboforsikring hos os, dækker vi udgifter til advokat, hvis du eksempelvis er blevet uvenner med din udlejer og er endt i retten. Du kan i dine betingelser for din indbo se, hvilke situationer, du kan bruge din retshjælpsforsikring.

Kan du få TJM Forsikring?

Er du medlem af en af de faglige organisationer, vi samarbejder med, kan du få en forsikring i TJM Forsikring. Det er nemlig ikke alle, der kan, men dem der kan, kan købe en billig indbo med en god dækning og flere valgmuligheder for ekstra dækning.

Kontakt os

glad familie der får bonus på deres forsikringer

Årlig bonus til alle vores kunder

Som kunde i TJM Forsikring er du medlem af TryghedsGruppen, som bl.a. står bag TrygFonden. TryghedsGruppen udbetaler typisk en årlig bonus på 5-8 %. Du får bonus uanset, hvor mange skader du har haft. 

Læs mere om bonus