DAKI tilbud i TJM Forsikring
Medlemsfordel

Attraktive forsikringer for medlemmer af Dansk Kirketjenerforening

Som medlem af Dansk Kirketjenerforening har du adgang til billige og gode forsikringer og en række øvrige fordele hos TJM Forsikring.

Tre gode grunde til at vælge TJM Forsikring

Beregn din pris
Danmarks bedste ulykkesforsikring
Vores ulykkesforsikring blev i oktober 2020 kåret som "Bedst i test" af Forbrugerrådet Tænk.
Høj kundetilfredshed
Vi har nogle af Danmarks mest tilfredse forsikringskunder.
Alle kan få bonus
Med forsikringer hos os er du automatisk medlem af TryghedsGruppen, som er den største aktioner i Tryg og står bag TrygFonden. Det giver dig flere fordele, bl.a. en årlig bonus - uanset skader.

I TJM Forsikring gør vi tingene lidt anderledes

TJM Forsikring bygger på et stærkt og tæt fællesskab mellem faglige organisationer, der ønsker at tilbyde medlemmer og deres familier attraktive forsikringer.

Lukket kundekreds betyder fordele for dig

Den lukkede kundekreds betyder lave omkostninger til salg og administration. Derfor kan vi koncentrere kræfterne om høj service, hurtig skadebehandling og attraktive forsikringer til konkurrencedygtige priser.

Grundig rådgivning sikrer, at du er dækket efter dine behov

Vi lægger stor vægt på, at dine forsikringer dækker dine behov netop dér, hvor du er i livet. Derfor har du din egen lokale forsikringstillidsmand, som du altid kan spørge til råds, og som kan hjælpe med at justere dine dækninger i takt med, at dine behov ændrer sig, fx hvis du køber hus eller bil, får børn eller går på pension. Forsikringstillidsmanden er din garant for, at du hverken er over- eller underforsikret.

Grundlagt og ejet af faglige organisationer - til gavn for medlemmerne

TJM Forsikring har rødder i et mere end 80 år gammelt fællesskab mellem tjenestemænd. I dag skal du ikke længere være tjenestemand for at blive kunde, men vores grundlag er stadig samarbejde med en lang række faglige organisationer.

TJM Forsikring har således ingen aktionærer, der skal tilgode ses. Et eventuelt overskud går tilbage til vores samarbejdsorganisationer, hvor det kan bruges til gavn for medlemmerne, fx til medlemsarrangementer, ferieboliger mv.

Vi samarbejder med Tryg, Danmarks største forsikringsselskab. Det solide bagland betyder økonomisk sikkerhed og udvikling af de mest moderne og fleksible forsikringer.

Få adgang til ferieboliger

Som noget helt unikt giver dine forsikringer dig adgang til attraktive ferieboliger.

Interesseforeningens ferieboliger i Skagen, Blåvand og Prag kan du booke her.