Hele familien
TJM Forsikring

Som medlem af Dansk Formands Forening er du noget særligt

Når du er organiseret i Dansk Formands Forening, kan du og din familie blive godt forsikret i TJM Forsikring. Vi har alle de forsikringer, du har brug for som privatperson - og når du selv er TJM-kunde, kan dine voksne børn også blive det.

Fire unikke grunde til at vælge TJM Forsikring

Bestil et tilbud
Bedst i test
Flere af vores forsikringer er kåret som Bedst i test af Forbrugerrådet Tænk.
Personlig rådgiver
Vi har som noget helt unikt forsikringstillidsmænd i hele landet til at hjælpe vores kunder.
Alle kan få bonus
Med forsikringer hos os er du automatisk medlem af TryghedsGruppen, der er hovedejer af Tryg og står bag TrygFonden. Det giver dig flere fordele, bl.a. kan du få en årlig bonus - uanset skader.

Attraktive forsikringer til gode priser

Hos os kan du købe de fleste forsikringer samlet ét sted. Vi har alle de privatforsikringer, du har brug for, uanset om du har børn, hund, sommerhus eller motorcykel.

Du kan altid regne dine priser ud selv. Du har også mulighed for at købe dine forsikringer på nettet. 

Beregn din pris

Mere end billige forsikringer

Samarbejdet mellem Dansk Formands Forening og TJM Forsikring giver dig mere end bare billige forsikringer. Du får også:

TJM Forsikring er lidt anderledes end andre

TJM Forsikring bygger på et tæt og stærkt fællesskab mellem faglige organisationer, som ønsker at tilbyde medlemmerne og deres familier attraktive forsikringer.

Vi er ejet af de faglige organisationer, herunder Dansk Formands Forening, og det betyder faktisk noget i praksis. Vi har fx meget lave omkostninger til administration og markedsføring, fordi det kun er de få, der kan bliver forsikret i TJM Forsikring.

TJM Forsikring har ingen aktionærer, der skal tilgodeses, og et evt. overskud går tilbage til vores samarbejdsorganisationer, hvor det kan bruges til gavn for medlemmerne.

Personlig rådgiver

Du kender det fra banken og fra din faglige organisation. Du har mulighed for at tale med et menneske.

Én, der forstår dig, og som kan give dig individuelle råd.

Vores personlige rådgivere hedder forsikringstillidsmænd. Du får tilknyttet én, der kender dit fag og det omårde, du bor i. Ham eller hende kan du altid tage fat i, når dit liv ændrer sig, så I sammen kan sikre, at dine forsikringer følger med.

Stærkt bagland

TJM Forsikring samarbejder med Tryg, Danmarks største forsikringsselskab. Det solide bagland betyder økonomisk sikkerhed og udvikling af de mest moderne og fleksible forsikringer samt digitale løsninger, der hjælper dig til hurtigere service.

Danmarks bedste ulykkesforsikring - TJM Forsikring er bedst i test

TJM Forsikring vinder Bedst i test

Vores ulykkesforsikring har netop vundet Bedst i test fra Forbrugerrådet Tænk, fordi vi er billigst og har den bedste dækning.  I TJM Forsikring er ulykkesforsikringen en del af personforsikring. Tjek selv vores dækning og beregn din pris online.

Beregn din pris
Far og søn vasker op sammen og taler om forsikringer. Sønnen kan få billig forsikring i TJM Forsikring pga sin far.

Giv tilbuddet videre - send mail til dit barn

Har du voksne børn? Dine voksne børn kan også blive kunder i TJM Forsikring. De bliver forsikret på samme fordelagtige vilkår som dig selv og med samme gode priser og adgang til attraktive fordele. Send et link med særligt tilbud via din mail - brug funktionen her.

 

Send link

Find din personlige forsikringstillidsmand

Vores forsikringstillidsmænd er et unikt korps af rådgivere, som i deres fritid står til rådighed for vores kunder over hele landet. De er altid klar til at hjælpe dig, hvis du skulle have spørgsmål eller vil købe forsikringer.

glade mænd til fodbold

Vores forsikringer vinder Bedst i test

Flere af vores forsikringer er blevet kåret som Bedst i test af Forbrugerrådet Tænk. Vi kan tilbyde nogle af markedets laveste priser og stærkeste dækninger. 
 

Se, hvilke forsikringer der er kåret som Bedst i test