Er du påvirket af oversvømmelserne i dele af Tyskland, Belgien og Holland?
hele familien
TJM Forsikring

Forårstilbud til dig og din familie

Lige nu får du et SuperGavekort, når du køber forsikringer inden d. 30. april 2021. Det gælder også dine voksne børn, som er flyttet hjemmefra, når du selv er kunde i TJM Forsikring.

Få et SuperGavekort med, når du køber forsikringer

Lige nu får du en rabat, når du som medlem af Dansk Formands Forening køber forsikringer hos os.
Køb inden 30. april 2021, så sender vi dig et SuperGavekort. 

Med SuperGavekortet har du frit valg mellem alle gavekort på www.gavekortet.dk til mere end 150 butikskæder, spændende oplevelser og produkter med attraktive rabatter.

Køb 1 - 2 forsikringer og få rabat i form af et gavekort på 500 kr.

Køber du 3+ forsikringer, giver vi rabat i form af et gavekort på 1.000 kr. 

Find spørgsmål og svar om SuperGavekortet her

far og søn til sport

Giv tilbuddet videre - send mail til dit barn

Har du voksne børn? Dine voksne børn kan også blive kunder i TJM Forsikring. De bliver forsikret på samme fordelagtige vilkår som dig selv og med samme gode priser og adgang til attraktive fordele. Send et link med særligt tilbud via din mail - brug funktionen her.

 

Send link

Meget mere end bare forsikring

Lukket kundekreds betyder fordele for dig

Den lukkede kundekreds betyder lave omkostninger til salg og administration. Derfor kan vi koncentrere kræfterne om høj service, hurtig skadebehandling og attraktive forsikringer til konkurrencedygtige priser.

Grundig rådgivning

Vi lægger stor vægt på, at dine forsikringer dækker dine behov netop dér, hvor du er i livet. Derfor har du din egen lokale forsikringstillidsmand, som du altid kan spørge til råds, og som kan hjælpe med at justere dine dækninger i takt med, at dine behov ændrer sig, fx hvis du køber hus eller bil, får børn eller går på pension.

Få adgang til feriehuse

Som noget helt unikt giver dine forsikringer dig adgang til at booke ferieboliger i Skagen, Blåvand og Prag.

Book her

Hvorfor skal du vælge TJM Forsikring?

Bestil tilbud
Personlig rådgiver
Vi har som noget helt unikt forsikringstillidsmænd i hele landet til at hjælpe vores kunder.
Alle kan få bonus
Med forsikringer hos os er du automatisk medlem af TryghedsGruppen, der er hovedejer af Tryg og står bag TrygFonden. Det giver dig flere fordele, bl.a. en årlig bonus - uanset skader.
Dine børn kan også blive kunder
Giv dine voksne børn muligheden for at få billige forsikringer. Når du er forsikret hos os, er dine børn er velkomne som selvstændige kunder her i TJM Forsikring.

Find din personlige forsikringstillidsmand

Vores forsikringstillidsmænd er et unikt korps af lokale rådgivere, som står til rådighed for vores kunder over hele landet. De er altid klar til at hjælpe dig, hvis du skulle have spørgsmål eller vil købe forsikringer.