Anmeld skade online på Min side vil være utilgængelig fra fredag d. 19. april kl. 22 til mandag kl. 8 på grund af planlagt vedligeholdelse. Det betyder, at du ikke kan anmelde eller se dine skader på Min side i dette tidsrum. Vi beklager ulejligheden.

 Læs mere
Familie
TJM Forsikring

Attraktive forsikringer til medlemmer af Dansk Formands Forening

Når du er organiseret i Dansk Formands Forening, kan du og din familie blive godt forsikret i TJM Forsikring. Vi har alle de forsikringer, du har brug for som privatperson - hele livet igennem på nogle af markedets bedste og billigste vilkår.

Tre unikke grunde til at vælge TJM Forsikring

Bestil et tilbud
Bedst i test
Flere af vores forsikringer er kåret som Bedst i test af Forbrugerrådet Tænk.
Personlig rådgiver
Vi har som noget helt unikt forsikringstillidsmænd i hele landet til at hjælpe vores kunder.
Mulighed for bonus
Med forsikringer hos os er du automatisk medlem af TryghedsGruppen, der er hovedejer af Tryg og står bag TrygFonden. Det giver dig flere fordele, bl.a. har du hvert år mulighed for at få bonus - uanset skader.

Attraktive og billige forsikringer

Hos os kan du købe de fleste forsikringer samlet ét sted. Vi har alle de privatforsikringer, du har brug for, uanset om du har børn, hund, sommerhus eller motorcykel.

Du får mere end bare billige forsikringer, du får også:

 • Adgang til alle vores medlemsfordele
   
 • Din egen personlige forsikringsrådgiver
 • Adgang til ferieboliger
   
 • Skadebehandling med den højeste tilfredshedsscore i Danmark
   
 • Mulighed for bonus

Du kan altid regne dine priser ud selv. Du har også mulighed for at købe dine forsikringer på nettet.

Forsikringstilbud til voksne børn

Gør dine voksne børn en tjeneste

Har du eller din ægtefælle/samlever udeboende voksne børn? Når du selv er kunde, kan jeres voksne børn, der ikke længere bor hjemme, også få adgang til solide forsikringer på samme attraktive vilkår i TJM Forsikring. Du kan sende et link med det gode tilbud til dine voksne børn.

Se hvordan her

Et unikt forsikringsfællesskab

TJM Forsikring bygger på et tæt og stærkt fællesskab mellem faglige organisationer, som ønsker at tilbyde medlemmerne og deres familier attraktive forsikringer.

Vi er ejet af de faglige organisationer, herunder Dansk Formands Forening, og det betyder faktisk noget i praksis. Vi har fx meget lave omkostninger til administration og markedsføring, fordi det kun er de få, der kan bliver forsikret i TJM Forsikring.

TJM Forsikring har ingen aktionærer, der skal tilgodeses, og et evt. overskud går tilbage til vores samarbejdsorganisationer, hvor det kan bruges til gavn for medlemmerne.

Personlig rådgiver

Du kender det fra banken og fra din faglige organisation. Du har mulighed for at tale med et menneske.

Én, der forstår dig, og som kan give dig individuelle råd.

Vores personlige rådgivere hedder forsikringstillidsmænd. Du får tilknyttet én, der kender dit fag og det omårde, du bor i. Ham eller hende kan du altid tage fat i, når dit liv ændrer sig, så I sammen kan sikre, at dine forsikringer følger med.

Stærkt bagland

TJM Forsikring samarbejder med Tryg, Danmarks største forsikringsselskab. Det solide bagland betyder økonomisk sikkerhed og udvikling af de mest moderne og fleksible forsikringer samt digitale løsninger, der hjælper dig til hurtigere service.

Find din personlige forsikringstillidsmand

Vores forsikringstillidsmænd er et unikt korps af fritidssælgere, som står til rådighed for vores kunder over hele landet. De er altid klar til at hjælpe dig, hvis du skulle have spørgsmål eller vil købe forsikringer.

glade mænd til fodbold

Vores forsikringer vinder Bedst i Test

Flere af vores forsikringer er blevet kåret som Bedst i Test af Forbrugerrådet Tænk. Vi kan tilbyde nogle af markedets laveste priser og stærkeste dækninger.

Se, hvilke forsikringer der er kåret som Bedst i Test