Et par der har fået billige forsikringer i TJM på grund af deres medlemskab i et fagforbund

Som medlem af din faglige organisation 

er du noget særligt

Takket være medlemskabet af din faglige organisation kan du og din familie blive en del af vores forsikringsfællesskab. Det gælder også dine voksne børn, selvom de er flyttet hjemmefra. Vi tilbyder alle de forsikringer, du har brug for som privatperson - hele livet igennem.

Tre gode grunde til at vælge TJM Forsikring

Bestil tilbud
Bedst i test
Flere af vores forsikringer er kåret som Bedst i test af Forbrugerrådet Tænk.
Egen personlig rådgiver
Som kunde hos os får du tilknyttet en forsikringstillidsmand som er din personlige rådgiver og kan besvare alle dine spørgsmål om forsikringer.
Alle kan få bonus
Med forsikringer hos os er du automatisk medlem af TryghedsGruppen, der er hovedejer af Tryg og står bag TrygFonden. det giver dig flere fordele, bl.a. kan du få en årlig bonus - uanset skader.

I TJM Forsikring gør vi tingene lidt anderledes

TJM Forsikring bygger på et stærkt og tæt fællesskab mellem faglige organisationer, der ønsker at tilbyde medlemmer og deres familier attraktive forsikringer.

Beregn priser på få minutter

Her på siden kan du selv regne dine priser ud. Vi har gjort det nemt for dig. Du kan beregne priser, før du taler med os. Du kan også købe online, hvis du har lyst til det. Begge dele skaffer dig de bedste priser og dækninger.

Beregn pris

Lukket kundekreds betyder fordele for dig

Den lukkede kundekreds betyder lave omkostninger til salg og administration. Derfor kan vi koncentrere kræfterne om høj service, hurtig skadebehandling og attraktive forsikringer til konkurrencedygtige priser.

Grundig rådgivning sikrer, at du er dækket efter dine behov

Vi lægger stor vægt på, at dine forsikringer dækker dine behov netop dér, hvor du er i livet. Derfor har du din egen lokale forsikringstillidsmand, som du altid kan spørge til råds, og som kan hjælpe med at justere dine dækninger i takt med, at dine behov ændrer sig, fx hvis du køber hus eller bil, får børn eller går på pension. Forsikringstillidsmanden er din garant for, at du hverken er over- eller underforsikret.

Grundlagt og ejet af faglige organisationer - til gavn for medlemmerne

TJM Forsikring har rødder i et mere end 80 år gammelt fællesskab mellem tjenestemænd. I dag skal du ikke længere være tjenestemand for at blive kunde, men vores grundlag er stadig samarbejde med en lang række faglige organisationer.

TJM Forsikring har således ingen aktionærer, der skal tilgode ses. Et eventuelt overskud går tilbage til vores samarbejdsorganisationer, hvor det kan bruges til gavn for medlemmerne, fx til medlemsarrangementer mv.

Gør dine voksne børn en tjeneste

Når du er medlem af et fagforbund, som vi samarbejder med, og kunde i TJM Forsikring, kan dine voksne børn også blive kunder i TJM Forsiking. De bliver forsikret på samme fordelagtige vilkår som dig selv og med samme gode priser og adgang til attraktive fordele.

Send link

Få adgang til feriehuse

Som noget helt unikt giver dine forsikringer dig adgang til at booke ferieboliger i Skagen, Blåvand og Prag.

Book her