Forsikring for medlemmer af Frederiksberg Kommunalforening
Medlemsfordel

Forsikringer til dig som medlem af Frederiksberg Kommunalforening

TJM Forsikring tilbyder billige forsikringer og fordele til dig der er medlem af Frederiksberg Kommunalforening.

3 gode grunde til at vælge TJM Forsikring

Bestil tilbud
Bedst i test
Flere af vores forsikringer er kåret som Bedst i test af Forbrugerrådet Tænk.
Personlig rådgivning
Som kunde bliver du tilknyttet en forsikringstillidsmand som kender din branche og kan rådgive dig om dit forsikringsbehov.
Alle kan få bonus
Med forsikringer hos os er du automatisk medlem af TryghedsGruppen, der er hovedejer af Tryg og står bag TrygFonden. det giver dig flere fordele, bl.a. kan du få en årlig bonus - uanset skader.

Oplev fordelene ved vores unikke forsikringsfællesskab

En lukket kundekreds betyder mere tid til dig

TJM Forsikring består af en lukket kundekreds, hvor udvalgte fagforbund, heriblandt Frederiksberg Kommunalforening, kan give deres medlemmer billige forsikringer. Samtidig betyder den begrænsede kundekreds, at administrationsomkostningerne er næsten det halve af andre forsikringsselskabers.

TJM Forsikring har gennem flere år haft Danmarks mest tilfredse forsikringskunder, bl.a. fordi rådgivning og kundeservice prioriteres højt.

Forsikringer der passer til dig

TJM Forsikring tilbyder alle de forsikringer, du typisk har brug for som privatperson. Du får din egen lokale forsikringstillidsmand, som kan hjælpe med at finde frem til de forsikringer, der passer til dig og dit liv her og nu.
Forsikringstillidsmanden hjælper også med alt det praktiske i forbindelse med køb af forsikringer mv.
Med 80 forsikringstillidsmænd, fordelt over hele landet, er der altid én i nærheden af dig. Kundeservice, skadebehandling og administration varetages af medarbejdere på hovedkontoret i Valby.

En stærk familie

TJM Forsikring samarbejder med Tryg, Danmarks største forsikringsselskab. Det sikrer økonomisk soliditet og del i en række attraktive fordelsaftaler.

Som kunde støtter du – uden at det koster dig ekstra – TrygFondens arbejde med at skabe mere tryghed i Danmark. Samtidig er du automatisk medlem af TryghedsGruppen og har dermed hvert år mulighed for at få udbetalt bonus.

Ikke medlem af Frederiksberg Kommunalforening endnu?

Bliv medlem i dag og få adgang til billige forsikringer i TJM Forsikring. 

 

Hvis du er ansat i en stilling, som er omfattet af FKFs forhandlings– og aftaleret, kan du melde dig ind i Frederiksberg Kommunalforening. Læs mere her

Find din personlige forsikringstillidsmand

Vores forsikringstillidsmænd er et unikt korps af rådgivere, som i deres fritid står til rådighed for vores kunder over hele landet. De er altid klar til at hjælpe dig, hvis du skulle have spørgsmål eller vil købe forsikringer.

glade mænd til fodbold

Vores forsikringer vinder Bedst i test

Flere af vores forsikringer er blevet kåret som Bedst i test af Forbrugerrådet Tænk. Vi kan tilbyde nogle af markedets laveste priser og stærkeste dækninger. 
 

Se, hvilke forsikringer der er kåret som Bedst i test