Hundeforsikring

Få din pris på 30 sekunder

Forsikring

Få den bedste hundeforsikring til din bedste ven

Få en billig hundeforsikring med de bedste dækninger til din bedste ven. Hundeforsikringen dækker dit lovpligtige ansvar og dyrlægeregningerne, hvis din hund bliver syg eller kommer til skade.

Beregn din pris herunder på 30 sekunder!

Dine fordele i hundeforsikringen

Ældre hunde er velkomne
Vi har ingen aldersgrænse. Du sammensætter selv din hundeforsikring og beholder den hele hundens liv. 
Ekstra god hundeansvarsforsikring
Vi dækker ikke kun dit lovpligtige ansvar, men beskytter også andre i din hunds omgangskreds – fx dine egne børn under 14 år, din hundepasser og hundetræner. 
Tilpas særligt til din hund
Alt efter behov kan du vælge flere ekstra dækninger. Så behøver økonomien ikke stå i vejen for, at din hund får den rigtige behandling. 

Vælg den pakke, der passer til dit behov

Hundeforsikringen kommer i 3 pakker, som dækker din hunds og dit behov i hverdagen, hvis der er brug for hjælp eller uheldet er ude. Du kan også vælge frit at sammensætte din forsikring. Hundeansvar er altid inkluderet, og du kan altid forsikre din hund, uanset alder.

 

Udvidet

Basis

Forsikring til et trygt hundeliv

Hundeforsikringen sikrer dig og din hund. Dyrlægeregninger kan let løbe op i mange tusinde kroner. Med en hundeforsikring hos os sikrer du, at økonomien ikke kommer til at afgøre, om din hund kan få den rigtige hjælp. Vi har fremhævet tre dækninger, som er værd at lægge mærke til.

Hund med ejer
Leger med hund

Super: Pasning

Med dækningen "pasning" dækker vi udgifterne til dyrepension eller privat pasning af din hund, hvis du bliver indlagt på hospitalet - så er der altid nogen, der passer på din hund.

Udvidet: Sygdom og ulykke

Undgå dyre dyrlægeregninger og vælg hundeforsikringen med Sygdom og Ulykke. Den dækker dyrlægeudgifter til undersøgelse, behandling, indlæggelse og operation.

Basis: Hundeansvar

Med en hundeforsikring hos TJM får du altid den lovpligtige hundeansvarsdækning, som dækker ansvarsskader forvoldt af din hund. Så har du det vigtigste på plads.

Hund og ejer

Dyrlægehjælp til din bedste ven

Når du har en hundeforsikring hos os, får du gratis dyrlægehjælp, hvis du er forsikret mod "Sygdom og ulykke". Dyrlægen giver online hjælp over telefonen og kan bl.a. vurdere, om I skal tage videre på hospitalet.

Få hundeforsikring inkl. gratis dyrlægehjælp

Oftest stillede spørgsmål

Hvad dækker en hundeforsikring?

En hundeforsikring består som udgangspunkt af en særlig god hundeansvarsforsikring. Den kan udvides med sygeforsikringen Sygdom og Ulykke, som du kan supplere med en eller flere tilvalgsdækninger. Du kan frit sammensætte din forsikring, så den passer præcis til dit og din hunds behov.

Du kan læse mere om dækningerne her

Hvad koster en hundeforsikring?

Der findes forskellige priser og pakker, alt efter hvad du vil forsikre din hund for. Hos os er Hundeansvar altid med i forsikringen og du kan selv vælge hvordan du vil forsikre din hund. Vi tilbyder forsikringer som inkluderer alt lige fra Sygdom og Ulykke til Pasning og Rejser med hund. Beregn din pris her - eller:

Læs mere om hundeforsikringens pris

Hvornår skal jeg forsikre min hund?

Det er lovpligtigt at forsikre sin hund med en ansvarsforsikring (hundeansvar) i Danmark. Dette skal gøres inden din hund fylder 4 måneder, men gerne så snart du påtager dig ejerskabet af hunden, hvis uheldet er ude inden din hund er 4 måneder.

Hvor meget skal jeg selv betale ved sygdom eller ulykke?

Selvrisiko

Selvrisikoen er den del, du selv betaler, hvis du får erstatning ved en sygdom eller ulykke. Vi tilbyder 3 forskellige selvrisikobeløb: 908 kr., 1.453 kr. eller 2.180 kr. Du betaler selvrisiko for hver gang, du begynder en ny behandlingsperiode af en sygdom eller et ulykkestilfælde. En behandlingsperiode kan vare op til 120 dage. 

Der er ingen selvrisiko på: 

  • Medicin under dækningen Tænder og Medicin.  
  • Fysisk behandling og genoptræning under dækningen Fysisk Behandling m.v. 
  • Pasning  
  • Livdækning

Køber du dækningen Sygdom og Ulykke til din hund, efter at den er fyldt 6 år, skal du vælge en selvrisiko – det vil sige det beløb, du selv betaler ved en skade – på mindst 1.453 kr.

Egenandel  

Når selvrisikoen er fratrukket, betaler du en egenandel på 10 % af de resterende dyrlægeudgifter i behandlingsforløbet.

Der er ingen egenandel på: 

- Livdækning

Forsikringssum

Du kan på hundeforsikringen vælge mellem to forsikringssummer: 21.807 kr. eller 33.923 kr. (2024). Forsikringssummen er den maksimale erstatning, du får udbetalt ved Sygdom og ulykke pr. forsikringsår.

Er der 30 dages karens på sygdom ved selskabsskifte?

Hvis din hund er sygeforsikret i et andet selskab helt frem til den dato, hvor TJM Forsikring overtager forsikringen, så dækker din forsikring hos os fra første dag.

Du skal dog være opmærksom på, at karenstiden altid gælder for Allergi m.v. (afsnit 7.9), Tænder og Medicin (afsnit 8.3) og behandling med guldimplantat under Fysisk Behandling m.v. (afsnit 8.4).

Se afsnit 7.9, 8.3 og 8.4 i forsikringsbetingelserne. Karenstid vil sige, at forsikringen ikke dækker sygdomme, der opstår 30 dage, fra forsikringen træder i kraft.

Skal I se en dyrlægeattest ved forsikring af 7 år gammel hund?

Nej, det er ikke nødvendigt. Når du køber Sygdom og Ulykke til en hund, som er fyldt 6 år, skal du dog vælge en selvrisiko –  det vil sige det beløb, du selv betaler ved en skade – på mindst 1.453 kr. 

Forsikringen dækker ikke udgifter til behandling af det, din hund eventuelt fejler i forvejen, dvs. sygdomme og lidelser, der er opstået eller har været symptomgivende, før dækningen er trådt i kraft i TJM Forsikring. 

Du kan beholde forsikringen, så længe din hund lever. Kun Livdækning ophører på grund af alder, nemlig ved første fornyelsesdato, efter at hunden er fyldt 10 år.

Udløber forsikringen på grund af hundens alder?

Ældre hunde er velkomne i TJM Forsikring. Vi har ingen aldersgrænse. Du sammensætter selv din hundeforsikring og beholder den hele hundens liv. Kun Livdækning ophører på grund af alder, nemlig ved første fornyelsesdato, efter at hunden er fyldt 10 år.

Hvornår kan jeg forsikre en hundehvalp?

Du kan købe den lovpligtige dækning Hundeansvar til din hvalp, som dækker fra første dag, du har hvalpen hjemme. Nogle avlere tilbyder en kort periode med gratis hundeansvarsforsikring som en del af købet. Du bør undersøge dette nøje, da du fra det øjeblik, du overtager din hvalp, har ansvaret, hvis hvalpen kommer til at skade andre personer eller deres ting. Du kan købe dækningen Sygdom og Ulykke og andre tilvalgsdækninger, som kan træde i kraft tidligst den dato, hundehvalpen fylder 8 uger.

Særligt for hvalpe

Hvis du køber disse dækninger, inden din hund fylder 4 måneder, har du disse fordele:

  • Sygdom og Ulykke: Der er ingen karenstid på sygdom. Det vil sige, at du kan få udbetalt evt. dækning fra den dag, forsikringen træder i kraft.
  • Tænder og Medicin: Dækker også korrektion af forkert bid/tandstillingsfejl, udtrækning af tilbageholdte mælketænder og behandling af mælketænder, der knækker.
Hvorfor er der begrænsninger på nogle hunderacer, fx ved allergi?

Nogle hunderacer er ekstremt udsatte for at udvikle bestemte sygdomme, fx allergier. Det gælder for hunde som West Highland White Terrier, Fransk Bulldog og Shar Pei. Hvis forsikringen skulle tage højde for, at langt de fleste hunde af særligt følsomme racer rammes af fx hudsygdomme, ville prisen blive så høj, at mange hundeejere helt ville fravælge at sygeforsikre deres hund.

Det, mener vi ikke, er nogen god løsning, for man ville dermed også være afskåret fra forsikringshjælp til andre dyrlægeudgifter, fx til behandling af ledproblemer, tandskader, øjensygdomme, genoptræning mv.

Hvordan er min hund sikret ved rejse i udlandet?

Hvordan er jeg dækket, hvis jeg bliver indlagt på hospital i udlandet og får brug for at få min hund sendt hjem eller passet på dyrepension?

I denne situation er det din rejseforsikring i TJM Forsikring, der løser problemet. Hvis du bliver indlagt på hospitalet i udlandet, tager vi hånd om både din bagage og din hund. Dvs. vi sørger for opbevaring af bagagen, pasning af hunden og evt. hjemtransport.  Dækningen Med på Rejse til hundeforsikringen dækker udgifter til dyrlægebehandling, hvis din hund bliver akut syg eller kommer til skade på rejsen. Med på Rejse dækker også forlænget rejseophold, dvs. hotelovernatning til dig, hvis hunden er indlagt ud over din planlagte rejseperiode eller er for syg til at kunne transporteres.

Vi anbefaler derfor både en rejseforsikring og en hundeforsikring med dækningen Med på Rejse til dig, der ønsker at tage din hund med på ferie uden for Danmark.

Ting før ansvar

Der findes lovgivning på hundeansvar, det betyder at hvis der er en forsikring der kan dække, skal den altid bruges inden man kan bruge hundens egens ansvarsforsikring.

Det er det der hedder ’’ting før ansvar’’ efter erstatningsansvarslovens § 19.

Jeg skal bruge min hundeforsikring, hvad gør jeg?

Du kan søge om erstatning eller bidrag til din dyrlægeregning. Anmeld på din hundeforsikring her.

Har du flere spørgsmål?

Har du flere spørgsmål om hundeforsikringen, er du velkommen til at ringe til os på 70 20 75 20.

Betingelser og fakta

Betingelserne her på siden er vores nyeste version, som vi bruger ved oprettelse af nye forsikringer. På din forsikringsaftale står et nummer på 3 cifre og et bogstav. Dette angiver det specifikke sæt forsikringsbetingelser. Tidligere versioner finder du i vores arkiv.

 

 

glade mænd til fodbold

Vores forsikringer vinder Bedst i Test

Flere af vores forsikringer er blevet kåret som Bedst i Test af Forbrugerrådet Tænk. Vi kan tilbyde nogle af markedets laveste priser og stærkeste dækninger.

Se, hvilke forsikringer der er kåret som Bedst i Test