Er du ramt af rejserestriktioner i forbindelse med den aktuelle corona-situation? 

 Læs mere
familie der hygger sig og har forsikringer gennem LFS
Forsikring som medlemsfordel

Forsikringer til alle medlemmer af LFS

Takket være dit medlemskab af LFS kan du og din familie blive en del af vores forsikringsfællesskab. Det gælder også dine voksne børn, selvom de er flyttet hjemmefra. Vi tilbyder alle de forsikringer, du har brug for som privatperson - hele livet igennem. 

Fire unikke grunde til at vælge TJM Forsikring

Bestil tilbud
Årlig bonus
Hvert år udbetaler TryghedsGruppen en kontant bonus til sine medlemmer. Du bliver automatisk medlem, du er kunde i TJM Forsikring.
Landets sødeste kundeservice
Vi har de bedste folk i kundeservice. De hjælper dig altid med et smil og sørger for vi har Danmarks mest tilfredse kunder.
Egen personlig rådgiver
I TJM har man sin egen rådgiver. En man stoler på og som ansigt-til-ansigt kan forklare dækninger og selvrisiko.
Dine børn kan blive kunder
Giv dine voksne børn muligheden for at få billige forsikringer. Dine børn er velkomne som selvstændige kunder her i TJM.

Hvilke forsikringer kan pædagoger og det pædagogiske personale i LFS få?

Du kan købe de fleste forsikringer samlet et sted. Vi har alle privatforsikringer, som du skal bruge, uanset om du har motorcykel, hund, børn eller sommerhus.

Samarbejdet mellem LFS og TJM Forsikring giver dig mere end bare billige forsikringer.

Vidste du, at:

  • Overskuddet går tilbage til din fagforening?
  • Du kan få adgang til ferieboliger?
  • Det moderne selvbetjeningsunivers gør det nemt for dig selv at til- og fravælge dækninger?

TJM Forsikring er lidt anderledes end andre

TJM Forsikring bygger på et stærkt og tæt fællesskab mellem faglige organisationer. Det gælder også især LFS, hvor vi i mange år har tilbudt attraktive forsikringer til medlemmer og deres familier.

Ejet af LFS

Vi er ejet af de faglige organisationer og det betyder rent faktisk noget i praksis. Vi har meget lave omkostninger til administration og markedsføring, da kun er de få, der kan få forsikringer i TJM.

TJM Forsikring har ingen aktionærer, der skal tilgodeses, og et evt. overskud går tilbage til vores samarbejdsorganisationer, hvor det kan bruges til gavn for medlemmerne, fx til medlemsarrangementer mv. 

Personlig rådgiver

Du kender det fra banken og fra din faglige organisation. Du har mulighed for at tale med et menneske.

En, der forstår dig og en, der kan give dig individuelle råd.

Vores personlige rådgivere hedder forsikringstillidsmænd. Du får tilknyttet en, der kender dit fag og det område, du bor i. Ham eller hende kan du altid tage fat i, når dit liv ændrer sig, så dine forsikringer følger med.

Stærkt bagland

TJM Forsikring samarbejder med Tryg, Danmarks største forsikringsselskab. Det solide bagland betyder økonomisk sikkerhed og udvikling af de mest moderne og fleksible forsikringer samt digitale løsninger, der hjælper dig til hurtigere service.

Adgang til ferieboliger

Som LFS'er og kunde i TJM Forsikring har du adgang til Interesseforeningens ferieboliger i Skagen, Blåvand og Prag.

Book ferieboliger her

Er du ikke medlem af LFS?

Er du ikke medlem af LFS? For at komme med i den lukkede kundekreds i TJM Forsikring, skal du være medlem af LFS. Medlemskabet giver dig adgang til en lang række medlemsfordele.

Meld dig ind her

Find din personlige forsikringstillidsmand

Vores forsikringstillidsmænd er et unikt korps af fritidssælgere, som står til rådighed for vores kunder over hele landet. De er altid klar til at hjælpe dig, hvis du skulle have spørgsmål eller vil købe forsikringer.