familie der hygger sig og har forsikringer gennem LFS

Køb senest 01/11/23 og få gavekort til valgfri gave

Bestil senest d. 1. november 2023

Attraktive forsikringer til alle medlemmer af LFS

Som medlem af Landsforeningen for Socialpædagoger kan du og din familie blive rigtig godt forsikret i TJM Forsikring – og køber du forsikringer inden d. 1. november 2023, får du lige nu rabat i form af et gavekort til en valgfri gave med i købet.

Tre gode grunde til at vælge TJM Forsikring

Bedst i test
Flere af vores forsikringer er kåret som Bedst i test af Forbrugerrådet Tænk.
Egen personlig rådgiver
I TJM har man sin egen rådgiver. En man stoler på og som ansigt-til-ansigt kan forklare dækninger og selvrisiko.
Mulighed for bonus
Med forsikringer hos os er du automatisk medlem af TryghedsGruppen, der er hovedejer af Tryg og står bag TrygFonden. Det giver dig flere fordele, bl.a. har du hvert år mulighed for at få bonus - uanset skader.

Få et gavekort til en valgfri gave

Lige nu får du en rabat, når du som medlem af LFS køber forsikringer hos os.
Køb inden 1. november 2023, så sender vi dig et gavekort.

Med gavekortet kan du få en valgfri gave i vores gaveshop, hvor du kan vælge mellem produkter fra kendte mærker som fx Georg Jensen, Royal Copenhagen og KitchenAid.

Køb minimum 3 forsikringer og få rabat i form af et gavekort til en valgfri gave.

Giv mig et tilbud

Find spørgsmål og svar om gavekortet her

Modtag en gave

Vi gi'r en valgfri gave

Når du køber forsikringer hos os, får du lige nu et gavekort til en valgfri gave med i købet. Indløs gavekortet i vores gaveshop og vælg mellem lækre produkter fra brands som Georg Jensen, Royal Copenhagen og KitchenAid. Se gaverne her.

Få et tilbud og gavekort

Hvilke forsikringer kan pædagoger og det pædagogiske personale i LFS få?

Du kan købe de fleste forsikringer samlet et sted. Vi har alle privatforsikringer, som du skal bruge, uanset om du har motorcykel, hund, børn eller sommerhus.

Samarbejdet mellem LFS og TJM Forsikring giver dig mere end bare billige forsikringer.

Vidste du, at:

  • Overskuddet går tilbage til din fagforening?
  • Du kan få adgang til ferieboliger?
  • Det moderne selvbetjeningsunivers gør det nemt for dig selv at til- og fravælge dækninger?

Et unikt forsikringsfællesskab

TJM Forsikring bygger på et stærkt og tæt fællesskab mellem faglige organisationer. Det gælder også især LFS, hvor vi i mange år har tilbudt attraktive forsikringer til medlemmer og deres familier.

Ejet af LFS

Vi er ejet af de faglige organisationer og det betyder rent faktisk noget i praksis. Vi har meget lave omkostninger til administration og markedsføring, da det kun er de få, der kan få forsikringer i TJM.

TJM Forsikring har ingen aktionærer, der skal tilgodeses, og et evt. overskud går tilbage til vores samarbejdsorganisationer, hvor det kan bruges til gavn for medlemmerne, fx til medlemsarrangementer mv.

Adgang til ferieboliger

Når du er medlem af LFS og kunde i TJM Forsikring, har du adgang til at booke lækre ferieboliger på meget attraktive vilkår i Blåvand, Skagen, Prag, Malaga og Thueytz (Frankrig).

Få adgang til Malaga og Thueytz her 

Og

Få adgang til Blåvand, Skagen og Prag her

glade mænd til fodbold

Vores forsikringer vinder Bedst i Test

Flere af vores forsikringer er blevet kåret som Bedst i Test af Forbrugerrådet Tænk. Vi kan tilbyde nogle af markedets laveste priser og stærkeste dækninger.

Se, hvilke forsikringer der er kåret som Bedst i Test

Personlig rådgiver

Du kender det fra banken og fra din faglige organisation. Du har mulighed for at tale med et menneske.

En, der forstår dig og en, der kan give dig individuelle råd.

Vores personlige rådgivere hedder forsikringstillidsmænd. Du får tilknyttet en, der kender dit fag og det område, du bor i. Ham eller hende kan du altid tage fat i, når dit liv ændrer sig, så dine forsikringer følger med.

Stærkt bagland

TJM Forsikring samarbejder med Tryg, Danmarks største forsikringsselskab. Det solide bagland betyder økonomisk sikkerhed og udvikling af de mest moderne og fleksible forsikringer samt digitale løsninger, der hjælper dig til hurtigere service.

Er du ikke medlem af LFS?

Er du ikke medlem af LFS? For at komme med i den lukkede kundekreds i TJM Forsikring, skal du være medlem af LFS. Medlemskabet giver dig adgang til en lang række medlemsfordele.

Meld dig ind her

Find din personlige forsikringstillidsmand

Vores forsikringstillidsmænd er et unikt korps af fritidssælgere, som står til rådighed for vores kunder over hele landet. De er altid klar til at hjælpe dig, hvis du skulle have spørgsmål eller vil købe forsikringer.