Thomas Cook Group er gået konkurs  Læs mere
Cross
Skal du rejse til det sydøstlige Spanien?  Læs mere
Cross

Som medlem af LFS er du noget særligt

Takket være dit medlemskab af LFS kan du og din familie blive en del af vores forsikringsfællesskab. Vi tilbyder alle de forsikringer, du har brug for som privatperson - hele livet igennem.

Beregn din pris
Foto: LFS

Tre gode grunde til at vælge TJM Forsikring

Høj kundetilfredshed
Vi har nogle af Danmarks mest tilfredse forsikringskunder.
Fokus på det, der giver værdi for dig
Moderne, fleksible forsikringer til den lavest mulige pris, attraktive kundefordele, personlig betjening af din lokale forsikringstillidsmand og hurtig skadebehandling, hvis uheldet er ude.
Alle kan få bonus
Med forsikringer hos os er du automatisk medlem af TryghedsGruppen, der er hovedejer af Tryg og står bag TrygFonden. Det giver dig flere fordele, bl.a. en årlig bonus - uanset skader.

I TJM Forsikring gør vi tingene lidt anderledes

TJM Forsikring bygger på et stærkt og tæt fællesskab mellem faglige organisationer, der ønsker at tilbyde medlemmer og deres familier attraktive forsikringer.

Lukket kundekreds betyder fordele for dig

Den lukkede kundekreds betyder lave omkostninger til salg og administration. Derfor kan vi koncentrere kræfterne om høj service, hurtig skadebehandling og attraktive forsikringer til konkurrencedygtige priser.

Grundig rådgivning sikrer, at du er dækket efter dine behov

Vi lægger stor vægt på, at dine forsikringer dækker dine behov netop dér, hvor du er i livet. Derfor har du din egen lokale forsikringstillidsmand, som du altid kan spørge til råds, og som kan hjælpe med at justere dine dækninger i takt med, at dine behov ændrer sig, fx hvis du køber hus eller bil, får børn eller går på pension. Forsikringstillidsmanden er din garant for, at du hverken er over- eller underforsikret.

Ejet og drevet af faglige organisationer - til gavn for medlemmerne

TJM Forsikring har rødder i et mere end 80 år gammelt fællesskab mellem tjenestemænd. I dag skal du ikke længere være tjenestemand for at blive kunde, men vores grundlag er stadig samarbejde med en lang række faglige organisationer.

TJM Forsikring har således ingen aktionærer, der skal tilgode ses. Et eventuelt overskud går tilbage til vores samarbejdsorganisationer, hvor det kan bruges til gavn for medlemmerne, fx til medlemsarrangementer mv. 

Vi samarbejder med Tryg, Danmarks største forsikringsselskab. Det solide bagland betyder økonomisk sikkerhed og udvikling af de mest moderne og fleksible forsikringer.

Adgang til ferieboliger

Som LFS'er og kunde i TJM Forsikring har du adgang til Interesseforeningens ferieboliger. Overskud i TJM Forsikring går bl.a. tilbage til LFS's medlemmer, og du har derfor flere fordele end forsikringer til gode priser. Book ferieboliger her.

Er du ikke medlem af LFS?

For at komme med i den lukkede kundekreds i TJM Forsikring, skal du være medlem af LFS. Medlemskabet giver dig adgang til en lang række medlemsfordele. Meld dig ind her.