familie der hygger sig og har forsikringer gennem LFS
Medlemsfordel

Attraktive forsikringer til alle medlemmer af LFS

Takket være dit medlemskab af Landsforeningen for Socialpædagoger kan du og din familie blive en del af vores forsikringsfællesskab. Vi tilbyder alle de forsikringer, du har brug for som privatperson - hele livet igennem på nogle af markedets bedste og billigste vilkår.

Tre gode grunde til at vælge TJM Forsikring

Bestil tilbud
Bedst i test
Flere af vores forsikringer er kåret som Bedst i test af Forbrugerrådet Tænk.
Egen personlig rådgiver
I TJM har man sin egen rådgiver. En man stoler på og som ansigt-til-ansigt kan forklare dækninger og selvrisiko.
Mulighed for bonus
Med forsikringer hos os er du automatisk medlem af TryghedsGruppen, der er hovedejer af Tryg og står bag TrygFonden. Det giver dig flere fordele, bl.a. har du hvert år mulighed for at få bonus - uanset skader.

Hvilke forsikringer kan pædagoger og det pædagogiske personale i LFS få?

Du kan købe de fleste forsikringer samlet et sted. Vi har alle privatforsikringer, som du skal bruge, uanset om du har motorcykel, hund, børn eller sommerhus.

Samarbejdet mellem LFS og TJM Forsikring giver dig mere end bare billige forsikringer.

Vidste du, at:

  • Overskuddet går tilbage til din fagforening?
  • Du kan få adgang til ferieboliger?
  • Det moderne selvbetjeningsunivers gør det nemt for dig selv at til- og fravælge dækninger?

Et unikt forsikringsfællesskab

TJM Forsikring bygger på et stærkt og tæt fællesskab mellem faglige organisationer. Det gælder også især LFS, hvor vi i mange år har tilbudt attraktive forsikringer til medlemmer og deres familier.

Ejet af LFS

Vi er ejet af de faglige organisationer og det betyder rent faktisk noget i praksis. Vi har meget lave omkostninger til administration og markedsføring, da det kun er de få, der kan få forsikringer i TJM.

TJM Forsikring har ingen aktionærer, der skal tilgodeses, og et evt. overskud går tilbage til vores samarbejdsorganisationer, hvor det kan bruges til gavn for medlemmerne, fx til medlemsarrangementer mv.

Adgang til ferieboliger

Når du er medlem af LFS og kunde i TJM Forsikring, har du adgang til at booke lækre ferieboliger på meget attraktive vilkår i Blåvand, Skagen, Prag, Malaga og Thueytz (Frankrig).

Få adgang til Malaga og Thueytz her 

Og

Få adgang til Blåvand, Skagen og Prag her

Forsikringstilbud til voksne børn

Gør dine voksne børn en tjeneste

Har du eller din ægtefælle/samlever udeboende voksne børn? Når du selv er kunde, kan jeres voksne børn, der ikke længere bor hjemme, også få adgang til solide forsikringer på samme attraktive vilkår i TJM Forsikring. Du kan sende et link med det gode tilbud til dine voksne børn.

Se hvordan her

Personlig rådgiver

Du kender det fra banken og fra din faglige organisation. Du har mulighed for at tale med et menneske.

En, der forstår dig og en, der kan give dig individuelle råd.

Vores personlige rådgivere hedder forsikringstillidsmænd. Du får tilknyttet en, der kender dit fag og det område, du bor i. Ham eller hende kan du altid tage fat i, når dit liv ændrer sig, så dine forsikringer følger med.

Stærkt bagland

TJM Forsikring samarbejder med Tryg, Danmarks største forsikringsselskab. Det solide bagland betyder økonomisk sikkerhed og udvikling af de mest moderne og fleksible forsikringer samt digitale løsninger, der hjælper dig til hurtigere service.

Er du ikke medlem af LFS?

Er du ikke medlem af LFS? For at komme med i den lukkede kundekreds i TJM Forsikring, skal du være medlem af LFS. Medlemskabet giver dig adgang til en lang række medlemsfordele.

Meld dig ind her

glade mænd til fodbold

Vores forsikringer vinder Bedst i Test

Flere af vores forsikringer er blevet kåret som Bedst i Test af Forbrugerrådet Tænk. Vi kan tilbyde nogle af markedets laveste priser og stærkeste dækninger.

Se, hvilke forsikringer der er kåret som Bedst i Test

Find din personlige forsikringstillidsmand

Vores forsikringstillidsmænd er et unikt korps af fritidssælgere, som står til rådighed for vores kunder over hele landet. De er altid klar til at hjælpe dig, hvis du skulle have spørgsmål eller vil købe forsikringer.

Forsikringstjek

Har du de rigtige forsikringer?

Få et forsikringstjek, så du kan vide om du er rigtigt dækket og dermed betaler hverken for lidt eller for meget for dine forsikringer. Se, om der er penge at spare ved at vælge TJM Forsikring. Bestil et gratis og uforpligtende forsikringstjek i dag.

Bestil et forsikringstjek