glade mennesker omkring bord
Bestil senest 31. oktober 2021

Attraktivt tilbud til dig og din familie 

Lige nu får du et SuperGavekort med, når du som medlem af Lederforeningen TDC køber forsikringer inden d. 31. oktober 2021. Det gælder også dine voksne børn, som er flyttet hjemmefra, når du selv er kunde i TJM Forsikring.

Få et SuperGavekort med, når du køber forsikringer

Lige nu får du en rabat, når du som medlem af Lederforeningen TDC køber forsikringer hos os.
Køb inden 31. oktober 2021, så sender vi dig et SuperGavekort. 

Med SuperGavekortet har du frit valg mellem alle gavekort på www.gavekortet.dk til mere end 150 butikskæder, spændende oplevelser og produkter med attraktive rabatter.

Køb 1 - 2 forsikringer og få rabat i form af et gavekort på 500 kr.

Køber du 3+ forsikringer, giver vi rabat i form af et gavekort på 1.000 kr. 

Find spørgsmål og svar om SuperGavekortet her

glæde i sportsklubben

Giv tilbuddet videre til dit barn

Har du voksne børn? Når du selv er kunde, kan dine voksne børn også få adgang til solide forsikringer på samme attraktive vilkår i TJM Forsikring. Send et link med særligt tilbud via din mail - brug funktionen her.

Send link

I TJM Forsikring gør vi tingene lidt anderledes

TJM Forsikring bygger på et stærkt og tæt fællesskab mellem faglige organisationer, der ønsker at tilbyde medlemmer og deres familier attraktive forsikringer.

Lukket kundekreds betyder fordele for dig

Den lukkede kundekreds betyder lave omkostninger til salg og administration. Derfor kan vi koncentrere kræfterne om høj service, hurtig skadebehandling og attraktive forsikringer til konkurrencedygtige priser.

Grundig rådgivning sikrer, at du er dækket efter dine behov

Vi lægger stor vægt på, at dine forsikringer dækker dine behov netop dér, hvor du er i livet. Derfor har du din egen lokale forsikringstillidsmand, som du altid kan spørge til råds, og som kan hjælpe med at justere dine dækninger i takt med, at dine behov ændrer sig, fx hvis du køber hus eller bil, får børn eller går på pension. Forsikringstillidsmanden er din garant for, at du hverken er over- eller underforsikret.

Ejet af faglige organisationer - til gavn for medlemmerne

TJM Forsikring har rødder i et mere end 80 år gammelt fællesskab mellem tjenestemænd. I dag skal du ikke længere være tjenestemand for at blive kunde, men vores grundlag er stadig samarbejde med en lang række faglige organisationer.

TJM Forsikring har således ingen aktionærer, der skal tilgode ses. Et eventuelt overskud går tilbage til vores samarbejdsorganisationer, hvor det kan bruges til gavn for medlemmerne, fx til ferieboliger.

Igennem Interesseforeningen kan du som medlem af Lederforeningen TDC og kunde i TJM Forsikring booke lækre ferieboliger i Skagen, Prag og Blåvand.

Se, hvilke ferieboliger du kan booke via Interesseforeningen her.

Vi samarbejder med Tryg, Danmarks største forsikringsselskab. Det solide bagland betyder økonomisk sikkerhed og udvikling af de mest moderne og fleksible forsikringer.

Tre gode grunde til at vælge TJM Forsikring

Bestil tilbud og gavekort
Din egen personlige rådgiver
Du får din egen forsikringstillidsmand, som hjælper dig med forsikringer.
Adgang til ferieboliger
Som kunde i TJM Forsikring får du adgang Interesseforeningens ferieboliger.
Årlig bonus
Som TJM-kunde er du også medlem af TryghedsGruppen, og kan få udbetalt en årlig bonus - uanset skader.

Find din personlige forsikringstillidsmand

Vores forsikringstillidsmænd er et unikt korps af fritidssælgere, som står til rådighed for vores kunder over hele landet. De er altid klar til at hjælpe dig, hvis du skulle have spørgsmål eller vil købe forsikringer.