Ny kunde i TJM
Medlemsfordel

Brug din faglige fordel og få adgang til attraktive forsikringer

Du får fuld adgang til attraktive forsikringer og kundefordele i TJM Forsikring, når du er medlem af én af de faglige organisationer, vi samarbejder med.

Unik adgang til billige forsikringer og kundefordele

TJM Forsikring er ikke for alle. Men er du medlem af én af de faglige organisationer, vi samarbejder med, kan du blive en del af vores attraktive forsikringsfællesskab.
Hos os får du og din familie billige forsikringer med bred dækning på fx dine ting, din bolig, din bil og dit helbred.

Lidt mere forsikring end hos alle andre

Bestil tilbud
Du får en personlig rådgiver
Anderledes fra alle andre forsikringsselsskaber får du din egen forsikringstillidsmand, som er din personlige kontakt hos TJM forsikring.
Du bliver en del af en lukket gruppe
Det betyder, at vi kan give hver enkelt af vores kunder lidt mere. Hurtig sagsbehandling og valgfri eller 0 kr. i selvrisiko på flere af forsikringerne.
Alle kan få bonus
Har du forsikringer hos os, er du medlem af TryghedsGruppen. TryghedsGruppen er hovedejer af Tryg og står bag TrygFonden. Som kunde giver det dig flere fordele.

I TJM Forsikring gør vi tingene lidt anderledes

TJM Forsikring bygger på et stærkt og tæt fællesskab mellem faglige organisationer, der ønsker at tilbyde medlemmer og deres familier attraktive forsikringer. 
Vi samarbejder med Tryg, Danmarks største forsikringsselskab. Det solide bagland betyder økonomisk sikkerhed og udvikling af de mest moderne og fleksible forsikringer.
 

Lukket kundekreds betyder fordele for dig

Den lukkede kundekreds betyder lave omkostninger til salg og administration. Derfor kan vi koncentrere kræfterne om høj service, hurtig skadebehandling og attraktive forsikringer til konkurrencedygtige priser.
 

Grundig rådgivning sikrer, at du er dækket efter dine behov

Vi lægger stor vægt på, at dine forsikringer dækker dine behov netop dér, hvor du er i livet.
Derfor har du din egen lokale forsikringstillidsmand, som du altid kan spørge til råds, og som kan hjælpe med at justere dine dækninger i takt med, at dine behov ændrer sig, fx hvis du køber hus eller bil, får børn eller går på pension. Forsikringstillidsmanden er din garant for, at du hverken er over- eller underforsikret.

Bedst i test - TJM Forsikring og ulykkesforsikring

TJM Forsikring vinder Bedst i test

Vores ulykkesforsikring har netop vundet Bedst i test fra Forbrugerrådet Tænk, fordi vi er billigst og har den bedste dækning.  I TJM Forsikring er ulykkesforsikringen en del af personforsikring. Tjek selv vores dækning og beregn din pris online.

Beregn din pris

Find din personlige forsikringstillidsmand

Vores forsikringstillidsmænd er et unikt korps af fritidssælgere, som står til rådighed for vores kunder over hele landet. De er altid klar til at hjælpe dig, hvis du skulle have spørgsmål eller vil købe forsikringer.