Studerende
Forsikring

Studerende

Til dig, der vil have dit økonomiske sikkerhedsnet i orden. For at benytte dig af dette tilbud, skal du være medlem af Kort- og Landmålerteknikernes Forening, Maskinmestrenes Forening, TL, CS, Lederne Søfart, CO-Søfart, FPU, FOA Nordjylland, FOA Vest, FOA Vendsyssel, FOA Århus, FOA Frederikshavn, DTS eller Trafikforbundet.

3 gode grunde til at vælge forsikring i TJM

Forsikring til dit behov
Du er altid sikret en god basisdækning med indboforsikringen og kan frit bygge oven på alt efter dine andre behov.
Dine ting er sikret både ude og hjemme
Forsikringen dækker dine ting derhjemme – og også uden for hjemmet. For eksempel i sportsklubben, hvis dine ting er opmagasineret eller med på ferie.
Fordel betalingen over året – det koster ikke ekstra
Vælg selv, om du vil betale forsikringen samlet én gang om året eller splitte betalingen op, så du betaler hvert halve år eller hvert kvartal via Betalingsservice. Prisen er den samme, og der er ingen ekstra gebyrer, fordi du forde­ler din betaling over året.

Det hele starter med en indboforsikring

En indboforsikring er en god basisforsikring og den vigtigste forsikring. Den dækker dit ansvar og dine ting. Start med en indbo - derefter kan du tilføje flere forsikringer med rabat til studerende.

Kontakt os og få et tilbud

Bestil tilbud

Få hjælp til at blive godt forsikret. Når du bestiller tilbud, kan du selv bestemme, hvilke forsikringer, du vil have et tilbud på.

Bliv ringet op

Vores rådgivere hjælper dig med at finde ud af dit forsikringsbehov. Afgiv dine kontaktinformationer, så ringer vi til dig.

Studerende mand

Fra 95 kr.

For mindre end 100 kr. kan du få en god basisforsikring, der dækker dig og dine ting. 

Se flere eksempler

Upload din forsikring

Upload et billede af din nuværende forsikring, så vender vi tilbage med et tilbud, der passer til dine behov.

 

Upload din forsikring her

Priseksempel

Beregningsgrundlag for priseksempler: Beregningsgrundlag: 25 årig, mindre lejlighed, 5700 Svendborg, med ubegrænset indbosum og selvrisiko på 0 kr., dog 1.160 kr. (2021) i selvrisiko på Elektronikskade og Pludselig skade. Priserne kan variere som følge af det konkrete forsikringsbehov. Priserne er inkl. afgifter og gebyrer. Der tages forbehold for trykfejl og prisændringer.

Brochure: Forsikringer er kedelige

 

Har du brug for andre forsikringer?

Vi har alle de forsikringer, du har brug for. Ud over de pakker, vi har sammensat til dig, kan du også få forsikret din bil, din motorcykel eller hvad du nu har af værdifulde ting.

Bilforsikring til unge

Vores bilforsikring er billig og dækker dig, som du har brug for det. Du kan nøjes med en ansvarsforsikring, som er den lovpligtige del af bilforsikringen. Du har altid mulighed for at justere op og ned på dækninger, alt efter dit liv og din pengepung.

Hos os bliver du elitebilist allerede som 25 årig. Det gør din pris endnu mere attraktiv.

Beregn pris på bilforsikring

Motorcykelforsikring til unge

Du har også mulighed for at få en motorcykelforsikring gennem os. Vores forsikring dækker både din MC og dit udstyr. Du kan lige som med bilforsikringen selv sammensætte dine dækninger.

Beregn pris på motorcykelforsikring

glad familie der får bonus på deres forsikringer

Årlig bonus til alle vores kunder

Som kunde i TJM Forsikring er du medlem af TryghedsGruppen, som bl.a. står bag TrygFonden. TryghedsGruppen udbetaler typisk en årlig bonus på 5-8 %. Du får bonus uanset, hvor mange skader du har haft. 

Læs mere om bonus