Skal du rejse til Kina?
Studerende
Forsikring

Studerende

Til dig, der vil have dit økonomiske sikkerhedsnet i orden. For at benytte dig af dette tilbud, skal du være medlem af Kort- og Landmålerteknikernes Forening, MMF, TL, Lederne Søfart, CO-Søfart, FPU, FOA Esbjerg, DTS eller Trafikforbundet.

3 gode grunde til at vælge forsikring i TJM

Forsikring til dit behov
Du er altid sikret en god basisdækning og kan frit opgradere til enten Udvidet eller Super efter behov. Rejser du fx meget, får du i Super-pakken en afbestillingsforsikring og er også sikret, hvis du kommer til skade på en skitur.
Dine ting er sikret både ude og hjemme
Forsikringen dækker dine ting derhjemme – og også uden for hjemmet. For eksempel i sportsklubben, hvis dine ting er opmagasineret eller med på ferie.
Fordel betalingen over året – det koster ikke ekstra
Vælg selv, om du vil betale forsikringen samlet én gang om året eller splitte betalingen op, så du betaler hvert halve år eller hvert kvartal via Betalingsservice. Prisen er den samme, og der er ingen ekstra gebyrer, fordi du forde­ler din betaling over året.

Vælg den pakke, der passer dig bedst

Alle vores pakker er lavet til at passe til et liv som studerende.

Basis + Udvidet

Basis + Udvidet + Super

Priseksempler

Beregningsgrundlag for priseksempler: 25 årig, mindre lejlighed, 5700 Svendborg, med ubegrænset indbosum og selvrisiko på 0 kr., dog 1.112 kr. (2019) i selvrisiko på Elektronikskade og Pludselig skade. Priserne kan variere som følge af det konkrete forsikringsbehov. Priserne er inkl. afgifter og gebyrer. Der tages forbehold for trykfejl og prisændringer.

Brochure: Forsikringer er kedelige

Få et tilbud - vælg selv hvordan