far og datter i køkken
Medlemsfordele

Attraktive Forsikringer til medlemmer af Teknisk Landsforbund

Takket være dit medlemskab af TL kan du og din familie blive en del af vores forsikringsfællesskab. Du behøver ikke være tjenestemand for at have forsikringer i TJM. Du kan beregne dine priser online.

Tre gode grunde til at vælge TJM Forsikring

Bestil tilbud
Bedst i test
Vi er flere gange kåret som Bedst i test af Forbrugerrådet Tænk. Det skyldes at vi kan tilbyde solide forsikringer til lave priser.
Din egen personlige rådgiver
Du får din egen forsikringstillidsmand, som hjælper dig med forsikringer.
Årlig bonus
Som TJM-kunde er du også medlem af TryghedsGruppen, og kan få udbetalt en årlig bonus - uanset skader.

Et unikt forsikringsfællesskab for
TL-medlemmer

TJM Forsikring bygger på et stærkt og tæt fællesskab mellem faglige organisationer, der ønsker at tilbyde medlemmer og deres familier attraktive forsikringer.

Lukket kundekreds betyder fordele for dig

Den lukkede kundekreds betyder lave omkostninger til salg og administration. Derfor kan vi koncentrere kræfterne om høj service, hurtig skadebehandling og attraktive forsikringer til konkurrencedygtige priser. Du kan læse mere om TJM Forsikring her.

Adgang til ferieboliger

Som kunde i TJM Forsikring får du adgang til dejlige ferieboliger i Blåvand, Prag og Skagen.

Book ferieboliger her

Gør dine voksne børn en tjeneste

Har du eller din ægtefælle/samlever udeboende voksne børn? Når du selv er kunde, kan jeres voksne børn, der ikke længere bor hjemme, også få adgang til solide forsikringer på samme attraktive vilkår i TJM Forsikring. Du kan sende et link med det gode tilbud til dine voksne børn.

Send tilbuddet i en mail

TL studerende

Er du studerende?

Så får du adgang til særlige fordele og attraktive forsikringer, når du studerer og er medlem af TL. Se mere her hvad, TJMs forsikring for studerende dækker.

Opdag fordelene som studerende

Er der penge at spare? Beregn din pris

Kender du dine forsikringsbehov, kan du beregne priser her på siden. Du kan vælge at gennemføre et onlinekøb med det samme, eller du kan beregne priserne på dine forsikringer og vende tilbage.

Beregn din pris

Er du ikke medlem af TL endnu?

For at få forsikringer i TJM Forsikring, skal du være medlem af TL.  Arbejder du inden for design, teknik og byggeri, kan du blive medlem af TL.

Mange af vores kunder arbejder som procesteknologer, designere og er teknisk ansvarlige eller IT teknikere. Du bliver derfor en del af en lukket klub, der har meget til fælles, bl.a. adgangen til forsikringer på særligt fordelagtige vilkår.

Meld dig ind i TL her

glade mænd til fodbold

Vores forsikringer vinder Bedst i Test

Flere af vores forsikringer er blevet kåret som Bedst i Test af Forbrugerrådet Tænk. Vi kan tilbyde nogle af markedets laveste priser og stærkeste dækninger.

Se, hvilke forsikringer der er kåret som Bedst i Test

Find din personlige forsikringstillidsmand

Vores forsikringstillidsmænd er et unikt korps af rådgivere, som i deres fritid står til rådighed for vores kunder over hele landet. De er altid klar til at hjælpe dig, hvis du skulle have spørgsmål eller vil købe forsikringer.

Forsikringstjek

Har du de rigtige forsikringer?

Få et forsikringstjek, så du kan vide om du er rigtigt dækket og dermed betaler hverken for lidt eller for meget for dine forsikringer. Se, om der er penge at spare ved at vælge TJM Forsikring. Bestil et gratis og uforpligtende forsikringstjek i dag.

Bestil et forsikringstjek