tilbud for TL
Kampagnetilbud

Lige nu: Få SuperGavekort med, når du køber forsikringer

Takket være dit medlemskab af TL kan du lige nu få et gavekort på op til 1.000 kr., når du køber forsikringer hos os. Tilbuddet gælder til og med 28. februar 2021.

Få et SuperGavekort på op til 1.000 kr.

Lige nu får du en rabat, når du som medlem af Teknisk Landsforbund køber forsikringer hos os.
Køb inden 28. februar 2021, så sender vi dig et SuperGavekort. 

Med SuperGavekortet har du frit valg mellem alle gavekort på www.gavekortet.dk til mere end 150 butikskæder, spændende oplevelser og produkter med attraktive rabatter.

Køb 1 - 2 forsikringer og få rabat i form af et gavekort på 500 kr.

Køber du 3+ forsikringer, giver vi rabat i form af et gavekort på 1.000 kr. 

Find spørgsmål og svar om SuperGavekortet her

Far og søn vasker op sammen og taler om forsikringer. Sønnen kan få billig forsikring i TJM Forsikring pga sin far.

Giv tilbuddet videre - send mail til dit barn

Har du voksne børn? Dine voksne børn kan også blive kunder i TJM Forsikring. De bliver forsikret på samme fordelagtige vilkår som dig selv og med samme gode priser og adgang til attraktive fordele. Send et link med særligt tilbud via din mail - brug funktionen her.

 

Send link

TJM forsikring er ikke som de andre

TJM Forsikring bygger på et stærkt og tæt fællesskab mellem faglige organisationer, der ønsker at tilbyde medlemmer og deres familier attraktive forsikringer.

Vi er glade for at have et tæt bånd til TL. Derfor støtter vi også op om mange TL arrangementer, bl.a. kan du møde os på fagfestivalen.

Adgang til ferieboliger

Som TL'er og kunde i TJM Forsikring får du adgang til feriehuse gennem Interesseforeningen. Det er bl.a. en af de ting, du får her, som du ikke får i andre forsikringsselskaber. Vi har ferieboliger i Skagen, Blåvand og Prag.

Book ferieboliger her.

Lukket kundekreds 

Den lukkede kundekreds betyder lave omkostninger til salg og administration. Derfor kan vi koncentrere kræfterne om høj service, hurtig skadebehandling og attraktive forsikringer til konkurrencedygtige priser.

Grundig rådgivning

Vi lægger stor vægt på, at dine forsikringer dækker dine behov netop dér, hvor du er i livet. Derfor har du din egen lokale forsikringstillidsmand, som du altid kan spørge til råds, og som kan hjælpe med at justere dine dækninger i takt med, at dine behov ændrer sig, fx hvis du køber hus eller bil, får børn eller går på pension.

Grundlagt og ejet af faglige organisationer - til gavn for medlemmerne

TJM Forsikring har rødder i et mere end 80 år gammelt fællesskab mellem tjenestemænd. I dag skal du ikke længere være tjenestemand for at blive kunde, men vores grundlag er stadig samarbejde med en lang række faglige organisationer.

TJM Forsikring har således ingen aktionærer, der skal tilgodeses. Et eventuelt overskud går tilbage til vores samarbejdsorganisationer, hvor det kan bruges til gavn for medlemmerne, fx til medlemsarrangementer mv.

Vi samarbejder med Tryg, Danmarks største forsikringsselskab. Det solide bagland betyder økonomisk sikkerhed og udvikling af de mest moderne og fleksible forsikringer.

Er du ikke medlem af TL?

Du kan sagtens få forsikringer her, hvis du melder dig ind i TL. Arbejder du inden for design, teknik og byggeri, kan du blive medlem af TL. 

Mange af vores kunder arbejder som procesteknologer, designere og er teknisk ansvarlige eller IT teknikere. Du bliver derfor en del af en lukket klub, der har meget til fælles, bl.a. adgangen til forsikringer på særligt fordelagtige vilkår. Meld dig ind i TL

Fire gode grunde til at vælge TJM Forsikring

Dit medlemskab af TL giver dig adgang til billige forsikringer
Som kunde har du adgang til Interesseforeningens ferieboliger
Du bliver en del af selskabet med Danmarks mest tilfredse forsikringskunder
Som TL'er får du din egen rådgiver

Find din personlige forsikringstillidsmand

Vores forsikringstillidsmænd er et unikt korps af fritidssælgere, som står til rådighed for vores kunder over hele landet. De er altid klar til at hjælpe dig, hvis du skulle have spørgsmål eller vil købe forsikringer.