Teknisk Landsforbund har forsikring som medlemsfordel - her ses et par der er glade for at få billige forsikringer gennem TL
Medlemsfordele

Forsikringer til særlige priser gennem Teknisk Landsforbund

Takket være dit medlemskab af TL kan du og din familie blive en del af vores forsikringsfællesskab. Du behøver ikke være tjenestemand for at være TJM kunde. Du kan beregne dine priser online.

Fire gode grunde til at vælge TJM Forsikring

Dit medlemskab af TL giver dig adgang til billige forsikringer
Som kunde har du adgang til Interesseforeningens ferieboliger
Du bliver en af Danmarks mest tilfredse forsikringskunder
Som TL'er får du din egen rådgiver

Køb dine forsikringer online

Du kan komme med i den lukkede kundekreds af TJM kunder, fordi du er medlem af Teknisk Landsforbund. Du behøver ikke være tjenestemand, så længe du er medlem.

Kender du dine forsikringsbehov, kan du beregne priser her på siden. Du kan vælge at gennemføre et onlinekøb med det samme, eller du kan beregne priserne på dine forsikringer og vende tilbage.

Beregn priser

Få hjælp til forsikringer

Kender du ikke helt dine behov, kan du i stedet vælge at få en personlig gennemgang. I TJM Forsikring får du din egen lokale forsikringstillidsmand. Han eller kun kan hjælpe dig gennem forsikringsjunglen af dækninger, selvrisiko og forsikringssummer.

Find din forsikringstillidsmand

Har du voksne børn?

Når du er medlem af TL og kunde i TJM Forsikring, kan dine voksne børn også blive kunder i TJM Forsikring. De bliver forsikret på samme fordelagtige vilkår som dig selv og med samme gode priser og adgang til attraktive fordele.

Send link

TJM forsikring er ikke som de andre

TJM Forsikring bygger på et stærkt og tæt fællesskab mellem faglige organisationer, der ønsker at tilbyde medlemmer og deres familier attraktive forsikringer.

Vi er glade for at have et tæt bånd til TL. Derfor støtter vi også op om mange TL arrangementer, bl.a. kan du møde os på fagfestivalen.

Lukket kundekreds 

Den lukkede kundekreds betyder lave omkostninger til salg og administration. Derfor kan vi koncentrere kræfterne om høj service, hurtig skadebehandling og attraktive forsikringer til konkurrencedygtige priser.

Grundig rådgivning

Vi lægger stor vægt på, at dine forsikringer dækker dine behov netop dér, hvor du er i livet. Derfor har du din egen lokale forsikringstillidsmand, som du altid kan spørge til råds, og som kan hjælpe med at justere dine dækninger i takt med, at dine behov ændrer sig, fx hvis du køber hus eller bil, får børn eller går på pension.

Ejet og drevet af faglige organisationer - til gavn for medlemmerne

TJM Forsikring har rødder i et mere end 80 år gammelt fællesskab mellem tjenestemænd. I dag skal du ikke længere være tjenestemand for at blive kunde, men vores grundlag er stadig samarbejde med en lang række faglige organisationer.

TJM Forsikring har således ingen aktionærer, der skal tilgode ses. Et eventuelt overskud går tilbage til vores samarbejdsorganisationer, hvor det kan bruges til gavn for medlemmerne, fx til medlemsarrangementer mv.

Vi samarbejder med Tryg, Danmarks største forsikringsselskab. Det solide bagland betyder økonomisk sikkerhed og udvikling af de mest moderne og fleksible forsikringer.

to mennesker på en strand

Adgang til ferieboliger

Som kunde i TJM Forsikring får du adgang til dejlige ferieboliger via Interesseforeningen i Blåvand, Prag og Skagen. 

Book din feriebolig

Er du ikke medlem af TL endnu?

For at få forsikringer i TJM Forsikring, skal du være medlem af TL.  Arbejder du inden for design, teknik og byggeri, kan du blive medlem af TL. 

Mange af vores kunder arbejder som procesteknologer, designere og er teknisk ansvarlige eller IT teknikere. Du bliver derfor en del af en lukket klub, der har meget til fælles, bl.a. adgangen til forsikringer på særligt fordelagtige vilkår. Meld dig ind i TL

Find din personlige forsikringstillidsmand

Vores forsikringstillidsmænd er et unikt korps af fritidssælgere, som står til rådighed for vores kunder over hele landet. De er altid klar til at hjælpe dig, hvis du skulle have spørgsmål eller vil købe forsikringer.