Mand rejser med kollektiv trafik
Tilbud til medlemmer

 

Attraktive forsikringer

Til medlemmerne i Fællesskabet af Trafik og Jernbaneansatte

 

Takket være dit medlemskab i Fællesskabet af Trafik og Jernbaneansatte kan du og din familie blive en del af vores forsikringsfællesskab. Vi tilbyder alle de forsikringer, du har brug for som privatperson - hele livet igennem på nogle af markedets bedste og billigste vilkår.

Tre gode grunde til at vælge TJM Forsikring

Beregn din pris
Bedst i test
Flere af vores forsikringer er kåret som Bedst i test af Forbrugerrådet Tænk.
Egen personlig rådgiver
Som kunde hos os får du tilknyttet en forsikringstillidsmand som er din personlige rådgiver og kan besvare alle dine spørgsmål om forsikringer.
Mulighed for bonus
Med forsikringer hos os er du automatisk medlem af TryghedsGruppen, der er hovedejer af Tryg og står bag TrygFonden. Det giver dig flere fordele, bl.a. har du hvert år mulighed for at få bonus - uanset skader.

Et unikt forsikringsfællesskab

TJM Forsikring bygger på et stærkt og tæt fællesskab mellem faglige organisationer, der ønsker at tilbyde medlemmer og deres familier attraktive forsikringer.

Lukket kundekreds betyder fordele for dig

Den lukkede kundekreds betyder lave omkostninger til salg og administration. Derfor kan vi koncentrere kræfterne om høj service, hurtig skadebehandling og attraktive forsikringer til konkurrencedygtige priser.

Ferieboliger

Som kunde i TJM Forsikring får du adgang til dejlige ferieboliger i Blåvand, Prag og Skagen.

Book ferieboliger

Dit arbejde kan give dig adgang til TJM Forsikring

Arbejder du et af følgende steder, kan du få adgang til TJM Forsikring ved at blive medlem af Fællesskabet af Trafik og Jernbaneansatte:

ARRIVA DANMARK A/S, Arriva Tog A/S, Atkins A/S, AZVI SAU/C Rail safety, Banedanmark, CFL Cargo, Danmarks Jernbanemuseum, Odense, DB Cargo, DB Schenker Rail Scandinavia A/S, DSB, DSB Vedligehold A/S, EGENCIA DENMARK A/S, Flyvesikringstjenesten/Naviair, Hvide Sande Havn, DSB Service & Retail A/S, Kystdirektoratet, Københavns Lufthavn A/S, Lokalbanerne, Lokaltog A/S, Metro Service A/S, METRO SERVICE A/S, METROSELSKABET I/S, Midtjyske jernbaner, Nordic Maskin & Rail, Nordjyske jernbaner, Odense Letbane, Odense Lufthavn S.M.B.A., Pensionister (T&J), Sacyr, Scandlines, Spitzke, Strukton Rail, Swietelsky, Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen, Vagar Lufthavn, Aalborg Lufthavn, Aarhus Letbane eller Aarsleff Rail.

Mange af vores kunder arbejder som Togfører, Lokofører, Lokomotivfører, Metrosteward, Stationsbetjent, S-banefører, Letbanefører, Banepersonale, Elektropersonale og Togrevisor. Du bliver derfor en del af en lukket klub, der har meget til fælles, bl.a. adgangen til forsikringer på særligt fordelagtige vilkår.

Er du ikke medlem af Fællesskabet af Trafik og Jernbaneansatte endnu?

Bliv medlem her

Forsikringstilbud til voksne børn

Gør dine voksne børn en tjeneste

Har du eller din ægtefælle/samlever udeboende voksne børn? Når du selv er kunde, kan jeres voksne børn, der ikke længere bor hjemme, også få adgang til solide forsikringer på samme attraktive vilkår i TJM Forsikring. Du kan sende et link med det gode tilbud til dine voksne børn.

Se hvordan her

Grundig rådgivning sikrer, at du er dækket efter dine behov

Vi lægger stor vægt på, at dine forsikringer dækker dine behov netop dér, hvor du er i livet. Derfor har du din egen lokale forsikringstillidsmand, som du altid kan spørge til råds, og som kan hjælpe med at justere dine dækninger i takt med, at dine behov ændrer sig, fx hvis du køber hus eller bil, får børn eller går på pension. Forsikringstillidsmanden er din garant for, at du hverken er over- eller underforsikret.

Grundlagt og ejet af faglige organisationer - til gavn for medlemmerne

TJM Forsikring har rødder i et mere end 80 år gammelt fællesskab mellem tjenestemænd. I dag skal du ikke længere være tjenestemand for at blive kunde, men vores grundlag er stadig samarbejde med en lang række faglige organisationer.

TJM Forsikring har således ingen aktionærer, der skal tilgode ses. Et eventuelt overskud går tilbage til vores samarbejdsorganisationer, hvor det kan bruges til gavn for medlemmerne, fx til medlemsarrangementer, sommerhuse mv.

glade mænd til fodbold

Vores forsikringer vinder Bedst i Test

Flere af vores forsikringer er blevet kåret som Bedst i Test af Forbrugerrådet Tænk. Vi kan tilbyde nogle af markedets laveste priser og stærkeste dækninger.

Se, hvilke forsikringer der er kåret som Bedst i Test

Find din personlige forsikringstillidsmand

Vores forsikringstillidsmænd er et unikt korps af fritidssælgere, som står til rådighed for vores kunder over hele landet. De er altid klar til at hjælpe dig, hvis du skulle have spørgsmål eller vil købe forsikringer.

Forsikringstjek

Har du de rigtige forsikringer?

Få et forsikringstjek, så du kan vide om du er rigtigt dækket og dermed betaler hverken for lidt eller for meget for dine forsikringer. Se, om der er penge at spare ved at vælge TJM Forsikring. Bestil et gratis og uforpligtende forsikringstjek i dag.

Bestil et forsikringstjek