3 mænd en sommerdag

Bestil senest

15. juni 2022

Bestil senest d. 15. juni 2022

Billige forsikringer for medlemmer af Metal Hovedstaden - få et gavekort med

Lige nu får du et SuperGavekort, når du køber forsikringer inden d. 15. juni 2022. Det gælder også dine voksne børn, som er flyttet hjemmefra, når du selv er kunde i TJM Forsikring.

Fire unikke grunde til at vælge TJM Forsikring

Bestil et tilbud
Bedst i test
Flere af vores forsikringer er kåret som Bedst i test af Forbrugerrådet Tænk.
Egen personlig rådgiver
Som kunde hos os får du tilknyttet en forsikringstillidsmand som er din personlige rådgiver og kan besvare alle dine spørgsmål om forsikringer.
Alle kan få bonus
Med forsikringer hos os er du automatisk medlem af TryghedsGruppen, der er hovedejer af Tryg og står bag TrygFonden. Det giver dig flere fordele, bl.a. kan du få en årlig bonus - uanset skader.

Få et SuperGavekort på op til 1.000 kr.

Lige nu får du en rabat, når du som medlem af Metal Hovedstaden køber forsikringer hos os.
Køb inden 15. juni 2022, så sender vi dig et SuperGavekort.

Med SuperGavekortet har du frit valg mellem alle gavekort på www.gavekortet.dk til mere end 150 butikskæder, spændende oplevelser og produkter med attraktive rabatter.

Køb 1 - 2 forsikringer og få rabat i form af et gavekort på 500 kr.

Køber du 3+ forsikringer, giver vi rabat i form af et gavekort på 1.000 kr. 

Find spørgsmål og svar om SuperGavekortet her.

Giv tilbuddet videre til dit barn

Har du udeboende voksne børn? Når du selv er kunde, kan dine voksne børn, der ikke længere bor hjemme, også få adgang til solide forsikringer på samme attraktive vilkår i TJM Forsikring.

Du kan sende et link med det gode tilbud til dine voksne børn.

Send tilbuddet til dit voksne barn

Glade mennesker

Vi gi'r et SuperGavekort

Når du køber forsikringer hos os, får du lige nu et SuperGavekort med i købet.


Indløs SuperGavekortet på www.gavekortet.dk og få frit valg blandt mere end 150 butikskæder, spændende oplevelser og produkter.

Bestil tilbud i dag

Et unikt forsikringsfællesskab

TJM Forsikring bygger på et tæt og stærkt fællesskab mellem faglige organisationer, som ønsker at tilbyde medlemmerne og deres familier attraktive forsikringer.

Hos os kan du købe de fleste forsikringer samlet ét sted. Vi har alle de privatforsikringer, du har brug for, uanset om du har børn, hund, sommerhus eller motorcykel.

Du kan altid regne dine priser ud selv. Du har også mulighed for at købe dine forsikringer på nettet. 

Beregn din pris

Mere end billige forsikringer

Samarbejdet mellem Metal Hovedstaden (det offentlige område) og TJM Forsikring giver dig mere end bare billige forsikringer. Du får også:

 • Adgang til alle vores medlemsfordele
   
 • Din egen personlige forsikringsrådgiver
   
 • Skadebehandling med den højeste tilfredshedsscore i Danmark
   
 • Adgang til feriehuse i Blåvand, Prag og Skagen 
   
 • Årlig bonus
glade mænd til fodbold

Vores forsikringer vinder Bedst i test

Flere af vores forsikringer er blevet kåret som Bedst i test af Forbrugerrådet Tænk. Vi kan tilbyde nogle af markedets laveste priser og stærkeste dækninger. 
 

Se, hvilke forsikringer der er kåret som Bedst i test

Personlig rådgiver

Du kender det fra banken og fra din faglige organisation. Du har mulighed for at tale med et menneske.

Én, der forstår dig, og som kan give dig individuelle råd.

Vores personlige rådgivere hedder forsikringstillidsmænd. Du får tilknyttet én, der kender dit fag og det omårde, du bor i. Ham eller hende kan du altid tage fat i, når dit liv ændrer sig, så I sammen kan sikre, at dine forsikringer følger med.

Grundlagt og ejet af faglige organisationer - til gavn for medlemmerne

Vi er ejet af de faglige organisationer, herunder Metal Hovedstaden (det offentlige område), og det betyder faktisk noget i praksis. Vi har fx meget lave omkostninger til administration og markedsføring, fordi det kun er de få, der kan bliver forsikret i TJM Forsikring.

TJM Forsikring har ingen aktionærer, der skal tilgodeses, og et evt. overskud går tilbage til vores samarbejdsorganisationer, hvor det kan bruges til gavn for medlemmerne , fx til medlemsarrangementer mv.

TJM Forsikring samarbejder med Tryg, Danmarks største forsikringsselskab. Det solide bagland betyder økonomisk sikkerhed og udvikling af de mest moderne og fleksible forsikringer samt digitale løsninger, der hjælper dig til hurtigere service.

Find din personlige forsikringstillidsmand

Vores forsikringstillidsmænd er et unikt korps af rådgivere, som i deres fritid står til rådighed for vores kunder over hele landet. De er altid klar til at hjælpe dig, hvis du skulle have spørgsmål eller vil købe forsikringer.

Forsikringstjek (foto)

Har du de rigtige forsikringer?

Få et forsikringstjek, så du kan vide om du er rigtigt dækket og dermed betaler hverken for lidt eller for meget for dine forsikringer. Se, om der er penge at spare ved at vælge TJM Forsikring. Bestil et gratis og uforpligtende forsikringstjek i dag.

Bestil et forsikringstjek