Foto: Plus Fordele

Indboforsikring med fordele

Vores Plus Fordele er for dig, der har din indboforsikring hos os. Du får automatisk adgang til nedenstående fordele. Brug dem som en ekstra tryghed i hverdagen, når du eller din familie har brug for det – de dækker nemlig alle personer, der er med i din indboforsikring. Med Plus-fordelene er du endnu bedre dækket på dine forsikringer.

  Betingelser for Plus Fordele

  Hvordan kan du få Plus Fordele?

  Du kan få adgang til Plus-fordelene, hvis du har købt en indboforsikring hos os.

  Hvem kan bruge Plus Fordele?

  Plus-fordelene gælder for dig, din ægtefælle/samlever og børn, som bor og er tilmeldt cpr-registeret på din adresse (forsikringsstedet). Logerende og lejere er ikke omfattet.

  Fordelene gælder for kunder, der bor i Danmark. Kunder, der bor på Færøerne, Grønland og i resten af verden, kan ikke gøre brug af Plus-fordele.

  Bortfald, ændringer og opsigelse

  Hvis du ikke længere har din indboforsikring hos os, mister du automatisk retten til at benytte fordelene.

  Boligalarm fra Verisure, Tryg ID og Tryg Backup kan opsiges eller ændres med 1 måneds varsel af begge parter. Hvis vi opsiger dem, fritstiller vi dig med hensyn til de forsikringer, der indgår i aftalen.

  Nogle Plus Fordele er baseret på samarbejdsaftaler med eksterne leverandører. Vi forbeholder os ret til at kunne ændre indholdet af disse fordele med 1 måneds varsel på tjm-forsikring.dk. Eventuelle ændringer i forsikringsdækning kan ske med det varsel, der gælder for ændring af din indboforsikring.

  Fordele til vores kunder

  Din egen rådgiver
  Vi gør alt, hvad vi kan, for at give den bedste service. Derfor har du helt unikt adgang til din egen personlige rådgiver. Vi kalder det forsikringstillidsmand. Du får et direkte telefonnummer, så du altid kan kontakte den samme rådgiver.
  Rabat på sikkerhedsprodukter
  Ud over din egen forsikringstillidsmand, kan du benytte dig af de rabataftaler, vi har indgået på en lang række forebyggelsesprodukter. De fleste koder står inde på Min side under "Fordele".
  Hvad er Plus Fordele?
  Plus Fordele er bl.a. nogle rådgivningslinjer, som giver dig sikkerhed i hverdagen. Du kan fx få hjælp til mindre skader i dit hjem eller ringe til vores lægehotline, der holder åbent, når din egen læge har lukket. Du kan også få hjælp, hvis du er blevet svindlet på nettet, og har brug for hjælp til at komme videre.