Unge spiser
TJM Ung

Billig forsikring til unge

Til dig, som er under 30 år

 

Vi ved, at der er mere - og sjovere ting - i livet, end forsikring. Men hvis uheldet er ude, kan det blive rigtig dyrt. Hvis du er ung under 30 år og medlem af en faglig organisation, tilbyder vi forsikringer til en særlig god pris og giver dig økonomisk tryghed. Det koster ingenting at spørge.

3 gode grunde til at vælge TJM Forsikring

Stærke rabatter
Bl.a. 20% på indbo- og 10% på ulykkesforsikring - til præcis lige så god dækning som ved fuld pris.
Online selvbetjening
Du kan hurtigt og nemt beregne pris, anmelde skader og betjene dig selv online.
Fordel din betaling - det koster ikke ekstra
Ønsker du at betale én gang årligt? Eller måske hellere hver 3. måned? Eller hver måned? Som kunde i TJM Ung vælger du selv.

Er det virkelig nødvendigt at være forsikret?

Sådan tænker du måske – især hvis du ikke synes, du ejer noget af særlig stor værdi. Men der er gode grunde til at være forsikret. Uanset om du er 21 eller 25 år, og uanset om du er studerende eller i arbejde, bør du altid være ordentligt forsikret.

Vi hjælper dig med forsikringer, så du ikke hænger på hele regningen, hvis uheldet er ude. Har du fx indbrud i dit hjem, erstatter forsikringen de ting, du har fået stjålet.

Du kan som ung få billige forsikringer hos os, der passer til dine behov.

3 gode grunde til at være forsikret

  • Forestil dig, at du taber din telefon eller får stjålet din cykel. Indboforsikring dækker alle dine ting inkl. elektronik.
  • Forestil dig, at du er blevet syg og har booket en rejse. Rejseforsikring dækker.
  • Forestil dig, at du falder og får en tandskade. Personforsikring dækker, hvis du kommer til skade.

Så forsikring er en rigtig god investering. Så kan du leve livet, som du vil – med ro i maven! Det koster ingenting at spørge os om, hvilke forsikringer du har brug for. Få en uforpligtende snak og tilbud.

Få tilbud

Elitebilist som 25 årig

Billig bilforsikring - også for unge

Har du bil? Hos os kan du få en billig bilforsikring - også når du er ung. Bliv elitebilist allerede som 25 årig og få de samme attraktive vilkår som mere erfarne bilister.

Læs mere og beregn pris her

Bilforsikring til unge under 25 år

Leder du efter en billig bilforsikring til unge under 25 år? Som ung kan du spare penge på din bilforsikring - hos os kan du få op til 15 % rabat. Priserne for en bilforsikring afhænger af din alder, og de varierer især ift, om du er over eller under 25 år.

Læs mere om bilforsikring til unge

 

Du får adgang til alle vores fordele

Når du bliver kunde her, får du fantastiske forsikringer til lave priser, men du får også:

  • Flere af vores forsikringer er 'Bedst i test'

  • Mulighed for månedlig betaling

  • Den højeste kundetilfredshedsscore i Danmark

  • Din egen personlige forsikringsrådgiver

  • Adgang til alle Plus-fordelene

  • Adgang til ferieboliger

  • Mulighed for bonus

Hvilke forsikringer har du brug for?

Alt efter, hvor du er i livet, er det forskelligt, hvilke forsikringer du har brug for. Bor du fx i villa og har Volvo og vovse? Eller er du single, bor i lejlighed og elsker at rejse? Tag fat i en forsikringstillidsmand, der kan guide dig til at vælge lige præcis de forsikringer, der passer til dig. Det koster ikke noget - tag en snak med os, før uheldet er ude.

Nogle forsikringer er lovpligtige

Har du fx en bil eller en knallert, er det lovpligtigt at have en ansvarsforsikring. Den dækker, hvis du kommer til at gøre skade på andre eller deres ting med din bil eller knallert.

Har du en hund, skal du også have en hundeansvarsforsikring – du er nemlig erstatningspligtig for de skader, din hund laver. Ansvarsforsikringen dækker, hvis din hund gør skade på andre personer, deres ting eller andre dyr.

Find din personlige forsikringstillidsmand

Vores forsikringstillidsmænd er et unikt korps af fritidssælgere, som står til rådighed for vores kunder over hele landet. De er altid klar til at hjælpe dig, hvis du skulle have spørgsmål eller vil købe forsikringer.

TJM Studerende

Er du studerende?

Så får du adgang til særlige fordele og attraktive forsikringer, når du studerer og er medlem af en af de faglige organisationer, som vi har særlige aftaler med. Se mere her hvad, TJM's forsikring for studerende dækker.

Opdag fordelene ved TJM Studerende

Få et samlet og uforpligtende tilbud

Skriv til os her, så kontakter vi dig hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud.

Indtast venligst et gyldigt telefonnummer
Du er i gang med at bestille et tilbud. Vælg den organisation, du er medlem af. Du skal nemlig være medlem for at få de attraktive priser.