Coronavirus – Læs her, hvordan din rejseforsikring dækker
to mennesker er glade for deres forsikringer i TJM gennem DTS
Forsikring som medlemsfordel

Særligt tilbud til dig og dine voksne børn

Lige nu får du et gavekort til Salling Group, når du køber forsikringer inden d. 30. september. Det gælder også dine voksne børn, som er flyttet hjemmefra, når du selv er kunde i TJM Forsikring.

gavekort på op til 1.000 kr.

Vi giver dig sommer-rabat i form af et gavekort til Salling Group, når du køber forsikringer hos os. Køb inden 30. september, så sender vi et gavekort til Salling Group, som kan bruges i hele landet. Gavekortet er til Salling Group, som bl.a. kan bruges i Bilka, Netto, Føtex og BR.

Køb 1 - 2 forsikringer og få et gavekort på 500 kr.

Køber du 3+ forsikringer, giver vi et gavekort på 1.000 kr. 

Send tilbud til dit barn

Giv tilbuddet videre - send mail til dit barn

Dine voksne børn kan også benytte sig af det gode tilbud til Fængselsforbundets medlemmer. Send et link med særligt tilbud via din mail - brug funktionen her.

 

 

Send link

 

 

I TJM Forsikring gør vi tingene lidt anderledes

TJM Forsikring bygger på et stærkt og tæt fællesskab mellem faglige organisationer, der ønsker at tilbyde medlemmer og deres familier attraktive forsikringer.

Lukket kundekreds betyder fordele for dig

Den lukkede kundekreds betyder lave omkostninger til salg og administration. Derfor kan vi koncentrere kræfterne om høj service, hurtig skadebehandling og attraktive forsikringer til konkurrencedygtige priser.

Grundig rådgivning sikrer, at du er dækket efter dine behov

Vi lægger stor vægt på, at dine forsikringer dækker dine behov netop dér, hvor du er i livet. Derfor har du din egen lokale forsikringstillidsmand, som du altid kan spørge til råds, og som kan hjælpe med at justere dine dækninger i takt med, at dine behov ændrer sig, fx hvis du køber hus eller bil, får børn eller går på pension. Forsikringstillidsmanden er din garant for, at du hverken er over- eller underforsikret.

Tre gode grunde til at vælge TJM Forsikring

Bestil tilbud
Adgang til ferieboliger
Som kunde i TJM får du adgang til Fængselsforbundets ferieboliger.
Din egen personlige rådgiver
Du får din egen forsikringstillidsmand, som hjælper dig med forsikringer.
Årlig bonus
Med forsikringer hos os er du medlem af TryghedsGruppen, som udbetaler en årlig bonus - uanset skader.

Ejet og drevet af faglige organisationer - til gavn for medlemmerne

Vi samarbejder med Tryg, Danmarks største forsikringsselskab. Det solide bagland betyder økonomisk sikkerhed og udvikling af de mest moderne og fleksible forsikringer.

TJM Forsikring har rødder i et mere end 80 år gammelt fællesskab mellem tjenestemænd. I dag skal du ikke længere være tjenestemand for at blive kunde, men vores grundlag er stadig samarbejde med en lang række faglige organisationer.

TJM Forsikring har således ingen aktionærer, der skal tilgode ses. Et eventuelt overskud går tilbage til vores samarbejdsorganisationer, hvor det kan bruges til gavn for medlemmerne, fx til medlemsarrangementer, sommerhuse mv.

Se hvilke ferieboliger, du som kunde i TJM Forsikring har adgang til gennem dit fagforbund:

Ferieboliger

Find din personlige forsikringstillidsmand

Vores forsikringstillidsmænd er et unikt korps af fritidssælgere, som står til rådighed for vores kunder over hele landet. De er altid klar til at hjælpe dig, hvis du skulle have spørgsmål eller vil købe forsikringer.