Hund og ejer med hundeforsikring i TJM

Hundeansvarsforsikring - lovpligtig forsikring til hunden

Som hundeejer er det dig, der har ansvaret for din hund. I Danmark er det lovpligtigt at have en hundeansvarsforsikring til hunden. Den skal købes inden din hund fylder 4 måneder, men gerne så snart du påtager dig ejerskabet af hunden, hvis uheldet er ude inden din hund er 4 måneder.

Hvad dækker en ansvarsforsikring til hund?

Med en hundeforsikring i TJM Forsikring, følger den lovpligtige ansvarsforsikring altid med, som dækker dit lovpligtige ansvar, hvis din hund kommer til at skade andre dyr, mennesker eller deres ting.

Forsikringen hjælper dig økonomisk ved at overtage det erstatningsansvar, du har som hundeejer.

Eksempler:

  • Du kan fx blive pådraget dig et erstatningsansvar, hvis din hund bider en anden hund, og dennes ejer kræver en erstatning - her hjælper forsikringen dig.
  • Løber din hund fx ud i trafikken og bliver skyld i uheld, dækker hundeansvarsforsikringen skader på både bilen og bilisten.

Når du har en hundeansvarsforsikring hos os, dækker vi:

  • Personskader for op til 10 mio. kroner pr. skade
  • Tingskader for op til 2 mio. kroner pr. skade.

*Hunderacer, som det er ulovligt at besidde i Danmark, jf. hundeloven, er kun dækket for det lovpligtige hundeansvar. Det gælder også for blandingshunde, hvori en af de ulovlige hunderacer indgår.

Ekstra god hundeansvarsforsikring hos TJM

Ansvarsforsikringen dækker ekstra godt hos os - den dækker nemlig også skader på hundetrænere, figuranter, konkurrencedommere, hundepassere, medhjælp i husholdningen og dine børn under 14 år, uden at det koster ekstra.

Vi dækker altså personerne i din hunds omgangskreds, og hvis du går til træning og konkurrencer med hunden.

Beregn pris på hundeansvarsforsikring her

Vil du have mere end en hundeansvarsforsikring?

Hundeansvarsforsikringen dækker ikke de skader eller sygdomme, som din hund selv kan komme ud for. Her skal du i stedet huske at få en hundeforsikring inklusiv dækningen Sygdom og ulykke, som dækker dig økonomisk, når uheld og sygdom rammer din hund.

Sygdom og ulykke

Dyrlægeregninger kan let løbe op i mange tusinde kroner. Med en sygeforsikring til hunden sikrer du, at økonomien ikke kommer til at afgøre, om din ven kan få den rigtige hjælp, hvis din hund kommer til skade, bliver syg eller kommer ud for en ulykke.

Dækningen Sygdom og ulykke dækker, hvis din hund bliver syg eller kommer til skade. Du får dækket udgifter til dyrlæge - til undersøgelse, behandling, indlæggelse og operation. Du får også gratis dyrlægehjælp med en smart dyrlægehotline via din telefon.

Du kan frit vælge at supplere Sygdom og ulykke med en eller flere tilvalgsdækninger.

Læs mere om hundeforsikringen

 

Beregn din pris

Hund og ejer

Dyrlægehjælp til din bedste ven

Når du har en hundeforsikring hos os, får du gratis dyrlægehjælp, hvis du er forsikret mod "Sygdom og ulykke". Dyrlægen giver online hjælp over telefonen og kan bl.a. vurdere, om I skal tage videre på hospitalet.

Få en hundeforsikring

Hvad koster en hundeansvarsforsikring?

En hundeansvarsforsikring alene er den billigste hundeforsikring, du kan få.

Prisen på hundeansvarsforsikringen er den samme, ligegyldigt hvor gammel din hund er, og hvad race den er. Vælger du andre dækninger, som Sygdom og Ulykke, varierer og afhænger prisen blandt andet af din hunds race og alder.

Din hundeforsikrings pris afhænger altså i høj grad af din hund og dine egne ønsker til en hundeforsikring. Du kan sammenligne alle hundeforsikringer i vores beregner her:

Beregn din pris

Hvordan får jeg en billig hundeforsikring?

Hundeforsikringens pris afhænger af, hvor meget dækning du ønsker. Hvor en hundeforsikring, der kun indeholder en ansvarsforsikring, er den billigste forsikring, bliver hundeforsikringen tilsvarende dyrere, jo flere tilvalg du ønsker og dermed mere dækning får.

Beregn din pris

Få 10% rabat med lydighedstræning

En måde at få en billigere hundeforsikring på, er gennem lydighedstræning. Når du har en hundeforsikring hos os, kan du få 10 % rabat på ansvarsforsikringen, hvis du har gennemført lydighedstræning med din hund. Bestil et forsikringstjek hos os, så vil din personlige rådgiver gennemgå din hundeforsikring med dig og sørge for, at du ikke betaler for meget for din hundeforsikring.

Bestil forsikringstjek

Beregn prisen på hundeansvarsforsikring online

Du kan nemt og hurtigt beregne prisen på din hundeansvarsforsikring i vores prisberegner.

Her kan du også se, hvordan prisen ændrer sig ift. dækninger, og om du ønsker tilvalg til din hundeforsikring.

Beregn din pris her

Fordele ved hundeforsikringen

Få en hundeforsikring
Ældre hunde er velkomne
Vi har ingen aldersgrænse. Du sammensætter selv din hundeforsikring og beholder den hele hundens liv.
Ekstra god hundeansvarsforsikring
Vi dækker ikke kun dit lovpligtige ansvar, men beskytter også andre i din hunds omgangskreds – fx dine egne børn under 14 år, din hundepasser og hundetræner.
Gratis dyrlægehjælp
Når du har en hundeforsikring hos os, får du gratis dyrlægehjælp, hvis du er forsikret mod "Sygdom og ulykke". Dyrlægen giver online hjælp over telefonen og kan bl.a. vurdere, om I skal tage videre på hospitalet.