Familie kigger på priser på indboforsikringen

Find din indboforsikrings pris her

Leder du efter en indboforsikring? Du kan her læse gode råd til at finde en billig indboforsikring, som stadig indeholder de dækninger, der passer til dit behov. Du kan med vores prisberegner nemt og hurtig sammenligne dækninger og få en pris på en indboforsikring.

Hvad koster en indboforsikring?

Prisen på din indboforsikring afhænger af flere faktorer, fx:

  1. din adresse
  2. din bolig
  3. din husstand
  4. dine indbosummer
  5. din selvrisiko

Disse faktorer skal du angive, når du køber en indboforsikring. Så kan vi bedst muligt tilpasse indboforsikringen til dig og dine behov.

Find pris på forsikring til indbo her

Disse faktorer påvirker prisen på din indboforsikring

1. Din adresse

Prisen kan variere alt efter, hvor du bor. Forsikringsselskaber analyserer fx indbrudsstatistikker, og visse områder er nemlig mere udsatte i forhold til fx indbrud, vandskader etc. Derfor kan prisen variere afhængig af risikoen, der hvor du bor.

2. Din bolig

Når du beregner din pris på en indboforsikring, spørger vi dig også om du ejer, lejer eller bor i andel. Det gør vi for bedst muligt at tilpasse indboforsikringen, så den passer til dit behov.

3. Din husstand

Vi spørger dig også om din husstand, når du beregner din pris. Det gør vi for at vide, hvor mange indboforsikringen skal dække. Indboforsikringen dækker nemlig ikke kun dig og dine ting, men hele husstandens.

4. Dine indbosummer

Dine valgte indbosummer for dækningen af dine ting påvirker også indboforsikringens pris og er med til at sikre, at du ikke betaler for meget eller for lidt for din indboforsikring.

Når du køber en indboforsikring og angiver værdien af dit indbo (indbosummen), er det vigtigt, at du angiver et så korrekt beløb som muligt.

Har du angivet en for lav indbosum ift. den egentlige værdi af dit indbo, kan du risikere, at du ikke får dækket alle dine ting ved fx indbrud eller brand.

Ændringer i forsikringssummer kan også påvirke din indboforsikrings pris.

5. Din selvrisiko

Prisen på din indboforsikring afhænger af din valgte selvrisiko. Når du beregner prisen i vores prisberegner, bestemmer du selv, hvor høj selvrisikoen skal være. Selvrisikoen er den del af en evt. skade, du selv betaler.

Kort sagt betyder en høj selvrisiko, at du får en billigere indboforsikring, mens en lav selvrisiko har modsatte effekt.

Køb forsikring til dit indbo

Bedst i test på forsikringspakken

Vi vinder Bedst i test på den samlede forsikringspakke

Vi er utrolig stolte af, at vi netop er blevet kåret som Bedst i test af Forbrugerrådet Tænk på vores samlede forsikringspakke for 2. gang i træk.

Se fordele og beregn pris her

Hvordan får jeg en billig indboforsikring?

Når du køber en indboforsikring hos os, vælger du selv mellem 3 forskellige indboforsikringer:

  • Basis
  • Udvidet
  • Super

Indboforsikringens pris afhænger af, hvor meget dækning du ønsker. Hvor Basis er den billigste indboforsikring, er Indbo Udvidet og Indbo Super tilsvarende dyrere, fordi de tilbyder ekstra dækninger.

Din indboforsikrings pris afhænger altså af dine egne behov og ønsker til en indboforsikring. Du kan læse mere og sammenligne alle indboforsikringer her - eller:

Beregn din pris

Få en billig indboforsikring som ung eller studerende

Vi tilbyder ualmindelig billige indboforsikringer til unge under 30 år. Find den pakke, der passer til dit behov og bestil et tilbud.

Gå til Indboforsikring til unge

Er du studerende og leder du efter en billig indboforsikring, får du rabat på vores indboforsikringer, når du er medlem hos en af de fagforbund, vi samarbejder med.

Gå til Indboforsikring til studerende

Få rabatter med en indboforsikring

Gratis indbrudsalarm som fordel

Når du vælger Indbo Udvidet kan du vælge en alarm fra Verisure eller en cykelfordel fra Abus. Med Indbo Super får du både en valgfri alarm og en cykelfordel.

Læs mere om din alarmfordel

Rabat hos Verisure

Hvis du gerne vil have et større alarmsystem, kan du udvide din alarmfordel med et boligalarm-sæt fra Verisure - her får du nemlig rabat, når du er kunde i TJM Forsikring. Du reducerer hermed risikoen for indbrud og røveri i dit hjem.

Læs mere om Verisure boligalarm

Beregn prisen på din indboforsikring online

I vores prisberegner kan du hurtigt og enkelt beregne din pris på vores indboforsikringer.

Her kan du også se, hvordan prisen ændrer sig ift. din valgte selvrisiko, dækninger, og om du ønsker tilvalg til din indboforsikring.

Beregn din pris her

Tre gode grunde til at vælge indboforsikringen

Beregn pris på Indboforsikring
Tryg i Livet inkluderet
Få fri adgang til professionel rådgivning og hjælp, hvis livet bliver svært - fx ved angst, stress, skilsmisse eller sygdom.
Vand- og Vejrskader
Bliver dine ting ødelagt pga. stormskader på bygningen, eller drukner dine ting i vand fra skybrud, kan Indboforsikringen dække.
Dit erstatningsansvar er dækket
Med indboforsikringen får du en privat ansvarsforsikring, som dækker, hvis du eller én i din husstand fx skader en anden person, ting eller dyr.​​