Anmeld skade online på Min side vil være utilgængelig fra fredag d. 19. april kl. 22 til mandag kl. 8 på grund af planlagt vedligeholdelse. Det betyder, at du ikke kan anmelde eller se dine skader på Min side i dette tidsrum. Vi beklager ulejligheden.

 Læs mere
Bedst i test - hus
Vinder forbrugertest

Vores husforsikring vinder Bedst i Test 2022

Forbrugerrådet Tænk har endnu engang kåret TJM Forsikrings husforsikring som Bedst i Test. Du får dermed den bedste forsikring til hus hos os.

Få den bedste husforsikring

TJM Forsikring endnu engang Bedst i Test

Vi er meget stolte over at kunne fortælle at TJM Forsikrings husforsikring endnu engang er blevet kåret som Bedst i Test af Forbrugerrådet Tænk.

Forbrugerrådet Tænk har gennemtestet i alt 15 forsikringsselskabers husforsikringer ud fra ti fiktive kunder i forskellige aldre, med forskellige typer af huse beliggende forskellige steder i Danmark. De har bl.a. testet husforsikringerne på pris, selvrisiko, dækninger og kundetilfredshed.

Heraf er TJM Forsikrings husforsikring blevet bedømt som Bedst i Test. Forbrugerrådet Tænk begrunder det med, at vi i TJM Forsikring kan tilbyde markedets billigste husforsikring og med en god dækning.

TJM Forsikring er billigst i testen, og har samtidig en god dækning og får derfor Bedst i Test

- Forbrugerrådet Tænk

Har du endnu ikke husforsikring hos os?

Se, hvilke pakker vi tilbyder og beregn din pris.

Vi er stolte over, at det endnu engang bekræfter, at medlemmerne i de faglige organisationer, vi samarbejder med, har (adgang til) Danmarks bedste forsikringer.

Sammenhold betaler sig.

 

Hvorfor er det vigtigt at have en husforsikring?

Det er ikke lovpligtigt at have en husforsikring. Men hvis du låner penge til dit hus, kræver realkreditinstituttet, at du som minimum har forsikret dit hus mod brand.

Derudover kan en husforsikring sikre dig i tilfælde af skader på huset, som kan ende med at være dyre uden en husforsikring – det kan fx være skader på elektriske installationer eller som følge af stormvejr.

Køb forsikring til dit hus

Det betaler sig at samle dine forsikringer

Vores testvindende husforsikring indgår som en del af den samlede forsikringspakke.

De fleste husstande har en BilforsikringHusforsikringIndboforsikring og Ulykkesforsikring. Disse forsikringer kalder vi for den samlede forsikringspakke. Forbrugerrådet Tænk har også kåret vores samlede forsikringspakke som Bedst i Test, da du får den billigst med solide dækninger hos os - selv uden samlerabat.

Læs mere om at samle dine forsikringer hos os

Særlige fordele ved husforsikringen

Rottespærre kan følge med
Med Husforsikring Super følger en rottespærre med – inklusiv montering af vores autoriserede samarbejdspartner.
Rabat ved klimasikring
Få rabat, hvis du får installeret et højvandslukke eller pumpebrønd.
Dit husejeransvar er dækket
Forsikringen dækker, hvis nogen fx falder på dit fortov og kræver erstatning, fordi du ikke har ryddet sne.
Du kan også få Bolighjælp
Med dækningen hjælper vi dig med væltede træer, fjernelse af aktive hvepsebo og andre praktiske ting ved dit hus, som begrænser eller forhindrer større skader.